Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS


Iedere overeenkomst is een juridische aangelegenheid; een auto kopen, een huis kopen, een huwelijk aangaan enzovoort. Zolang dat allemaal goed is geregeld, zal het VitaliteitQuotiënt op dit gebied 'groen' aangeven.

Vaak zijn deze zaken echter niet goed geregeld en ligt een rechtszaak in het verschiet. Meer weten over de invloed van jouw werk op jouw vitaliteit? Check Je Vitaliteit via www.checkjevitaliteit.nl en doe de gratis VQ-test of lees onder de afbeelding verder over Juridisch.20200202 Nieuwe opzet VQ in kleur en z w versie9 003 DEF KleinKapitaal
Het VitaliteitQuotiënt wordt toegepast voor werkgevers en werknemers binnen Human Capital Performance (HCP), uitgevoerd door samenwerkende zelftstandige professionals. Check voor informatie www.hcpconsultancynetwork.nl Bij schulden krijg je eerst met dwangbevelen en deurwaarders te maken. Een overeenkomst is vaak snel gesloten, maar als er problemen ontstaan, worden mensen afwachtend, reageren helemaal niet. De problemen worden daardoor alleen maar groter. Echtscheidingen komen, wat juridische problemen betreft, het meest voor en kunnen leiden tot langdurige rechtszaken en psychische druk of klachten.


Voorbeeldsituatie

De eerste vraag die wij stellen is: “Wat heb jij nodig om beter te functioneren en je beter te voelen”. Je vertelt dat je sinds zes maanden bent gescheiden, je een eigen huis hebt en dat je ex-partner het huis heeft verlaten. Je loopt drie maanden achter met de betaling van de hypotheek en de voorbereiding naar de rechtszaken omtrent de scheiding en de omgangsregeling (2 kinderen) verloopt stroef. Je ex-partner reageert negatief op alles wat je zegt. Jullie hebben allebei een advocaat. Je loopt vast in de situatie. Wat heb jij nodig deze situatie positief te keren?


juridisch en vitaliteit - scheidend - vitaliteitgroep.nl


Voorkomende klachten in dit deelgebied zijn:

  • Echtscheiding
  • Conflicten tussen cliënten en instellingen (GGz/Zorg & Welzijn)
  • Geschillen met zorgverzekeraars of banken
  • Conflict met werkgever
  • Huisuitzetting
  • Huurconflicten
  • Aansprakelijkheidstellingen
  • Wettelijke cliëntondersteuning
  • Second opinions
  • TuchtrechtproceduresHCP Consultancy Network | voor en door zelfstandige professionals
Onze dienstverlening, onder de naam Human Capital Performance, is een concept dat bij iedere werkgever kan worden toegepast en door de toegankelijkheid geschikt is voor iedere werknemer. De individuele vitaliteit wordt verkregen nadat iedere werknemer de MFO-vragenlijst invult, waarna een interview volgt. De verkregen data geven inzicht in de vitaliteit, leefstijl en gezondheid van uw medewerkers. Daarnaast geven de data een indicatie van de (werk)tevredenheid van de medewerkers en de duurzame inzetbaarheid.

Onze organisatie bestaat uit zelfstandige professionals die gezamenlijk een regionaal netwerk vormen: HCP Consultancy Network. Deze hooggekwalificeerde HCP-partners hebben brede kennis en ervaring op het gebied van leefstijl, vitaliteit en gezondheid. Na specifieke opleiding door Vitaliteit Groep Nederland werken zij onder licentie, waardoor de kwaliteit van onze dienstverlening wordt gewaarborgd. 

20200202 Banner VGNL Kennis andere sites 880p V2 002