maandag 10 mei 2021


Organisaties en ondernemingen zien steeds meer het belang van vitaliteit binnen het werk. Dit getuigt van een goede visie. Uw medewerkers zijn immers het kapitaal van uw onderneming. 

Vitaliteit Groep Nederland deelt uw visie en introduceert Human Capital Performance, de nieuwe adviesorganisatie voor de zakelijke markt op het gebied van vitaliteit, leefstijl en gezondheid.


20200202 FB Kennis opleiding boek werkgevers V1 400


Als kennis- en opleidingsinstituut binnen Leefstijl Gezondheidszorg bieden wij diverse mogelijkheden en programma's om met u en uw medewerkers aan de slag te gaan. 

Lees meer over de begeleiding die wij uw organisatie kunnen bieden op het gebied van gezondheid en vitaliteit met als resultaat een vitale organisatie met minder ziekteverzuim en meer werkplezier.

A Button Lees meer VGNL Blauw
maandag 10 mei 2021


Vitaliteit Groep Nederland leidt (zelfstandige) professionals op tot Vitaliteit Expert en Vitaliteit Consultant. Vitaliteit Consultants zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van de VQ-analyse binnen Human Capital Performance bij werkgevers. 

Leefstijl Gezondheidszorg is de toekomst. U als werkgever kunt er nu al mee aan de slag. De VQ-analyse geeft u binnen korte tijd (2-4 weken) inzicht in de vitaliteit van uw werknemers.


20200202 FP Werkgevers Vitaliteit Consultant V1 400p


De Human Capital Performance via de VQ-analyse is de collectieve uitvoering van het VitaliteitQuotiënt.

De Vitaliteit Groep biedt naast opleiding ook begeleiding om vitaliteit binnen uw organisatie te optimaliseren. Wilt u meer informatie, klik op de lees-meer-knop.

A Button Lees meer VGNL Blauw

VITALITEIT GROEP NEDERLANDHuman Capital Performance
partner in vitaal ondernemerschap

20201214 Logo HCP Cirkel Blauw Oranje Nieuw def3 Banner sites OPLEIDING VITALITEIT CONSULTANT
Projecten in het kader van Human Capital Performance (HCP) staan onder verantwoordelijkheid van de Vitaliteit Consultant.

Van het begin tot het eind (en daarna) is hij of zij betrokken is bij de opdrachtgever. De Vitaliteit Consultant werkt tijdens het project samen met VQ-experts. WERKGEVERS WORDCLOUD
Vitaliteit Groep Nederland biedt de opleiding Vitaliteit Consultant aan. Hiervoor dient de kandidaat eerst succesvol de opleiding VQ-expert (6 dagen) af gerond te hebben. Vervolgens krijgt hij of zijn een maatwerk-opleiding gebaseerd op opleiding, kennis en ervaring.

De volledige opleiding duurt 3-6 maanden. Certificering vindt plaats na een stage en wanneer een HCP-project succesvol is afgerond door de kandidaat. 

Meer weten over de opleidingen VQ Expert en Vitaliteit Consultant?


A Button Lees meer VGNL BlauwKennismaken met het VitaliteitQuotiënt?
(klik op onderstaande afbeelding)


20200202 Beeldmerk VQ gratis Test V2 002 250p IGZ HP


 
maandag 10 mei 2021


Het reeds in 2016 ontwikkelde VitaliteitQuotient is nu in collectieve vorm beschikbaar. De VQ-analyse wordt gehanteerd binnen Human Capital Performance en is de multi-user versie van het VQ voor de zorgconsument. 

Dit was een logische stap voor Vitaliteit Groep Nederland, werknemers zijn tenslotte ook zorgconsumenten.


20200202 FP Werkgevers burn out lucifer V1 300p


Met deze collectieve van bovenstaand VQ kan binnen een organisatie of onderneming gewerkt worden aan de collectieve vitaliteit, leefstijl en gezondheid. Dat biedt uiteraard veel voordelen.

Human Capital Performance staat onder leiding van een door ons opgeleide Vitaliteit Consultant die wordt bijgestaand door VQ Experts die de individuele VQ's afnemen bij uw medewerkers.


Een beter werkklimaat realiseren voor werkgevers en werknemers? Check de VQ-analyse.

A Button Lees meer VGNL Blauw
maandag 10 mei 2021


Het advies van Human Capital Performance is altijd maatwerk en toegespitst op de betrokken organisatie of onderneming. 

Of het nu om 10 medewerkers gaat of om 1.000, de VQ Vitaliteit Analyse kan bij elke organisatie worden toegepast. Per indviduele medewerker en/of collectief. Leefstijl Gezondheidszorg is in het belang van werkgever en werknemer.


20200202 FP Werkgevers Vitaliteit Advies V1


Voor gezondheidszorg, overheid, politie en bedrijfsleven is het VitaliteitQuotiënt een universeel instrument waarvan zowel de werkgever als de werknemer voordeel heeft. Meer weten? 

Maak een afspraak
Ga naar de pagina Advies en maak een afspraak met één van onze Vitaliteit Consultants.

A Button Lees meer VGNL Blauw