maandag 18 juli 2022


Het advies van HCP Consultancy Network is maatwerk en toegespitst op de betrokken organisatie of onderneming. 

Of het nu om 50 of om 1.000 medewerkers gaat, Human Capital Performance kan bij elke organisatie worden toegepast. Per indviduele medewerker en/of collectief. 


20200202 FP Werkgevers Vitaliteit Advies V1


Het eerste contact is een vrijblijvende kennismaking, zodat u ons en wij uw organisatie leren kennen. Opdrachtgevers kiezen daarna veelal voor ons HCP-adviesrapport.

Afhankelijk van de grootte krijgt u in 2-4 weken een beeld van de vitaliteit en inzetbaarheid van en binnen uw organisatie.

Ga naar de pagina Advies, lees meer over ons adviesrapport en maak een afspraak met één van onze Vitaliteit Consultants.

A Button Lees meer VGNL Blauw
maandag 18 juli 2022


In 2014 werd de VQ-vragenlijst/het VitaliteitQuotiënt (VQ) ontwikkeld voor de zorgconsument. Nu is ook de collectieve vorm beschikbaar. Deze multi-user versie van het VQ is de basis voor de diensten van Human Capital Performance. 

Dit was een logische stap voor Vitaliteit Groep Nederland, werknemers zijn tenslotte ook zorgconsumenten.


20200202 FP Werkgevers burn out lucifer V1 300p


Met deze collectieve vorm van het VQ kan binnen een organisatie of onderneming gewerkt worden aan de collectieve leefstijl, vitaliteit en gezondheid, waardoor de duurzame inzetbaarheid en productiviteit worden verbeterd.

Human Capital Performance staat onder leiding van een door ons opgeleide Vitaliteit Consultant, die wordt bijgestaan door een team van HCP-partners.

A Button Lees meer VGNL Blauw
HCP Consultancy Network, uw partner in vitaal ondernemerschap met Human Capital Performance
 
20201214 Logo HCP Cirkel Blauw Oranje Nieuw def1
 
 HCP Consultancy Network is onderdeel van Vitaliteit Groep Nederland BV
  

 
Human Capital Performance
Werkgevers en werknemers hebben te maken met veel veranderingen, al of niet veroorzaakt door corona. 
 
Deze veranderingen kunnen tot onrust of stress leiden, wat ten koste gaat van de vitaliteit van de werknemers en dus van de organisatie als geheel. 
 
Door periodiek de individuele en collectieve vitaliteit te meten, kan vroegtijdig worden ingegrepen en krijgt en/of houdt u uw medewerkers en uw organisatie gezond.
 
A Button Lees meer VGNL Blauw
 
 
HCP Consultancy Network
Human Capital Performance wordt uitgevoerd door samenwerkende, zelfstandig professionals (zzp).
 
Deze professionals zijn allen intern opgeleid door Vitaliteit Groep Nederland en werken als partner (onder licentie) onder één naam: HCP Consultancy Network. 
 

20211010 VGNL Banner HCP Consultancy Network pexels photo 1486861 parapluus


Graag komen wij in contact met zelfstandig professionals, actief binnen één van de hoofd- en/of deelgebieden van het VitaliteitQuotiënt.

Vooral in de provincie Utrecht, Noord-Holland en Noord-Nederland (Friesland, Groningen en Drente) zoeken wij HCP-partners voor projecten in die regio's.

Bel of mail Martin Jan Melinga, directeur HCP Consultany Network voor meer informatie.maandag 18 juli 2022


Organisaties en ondernemingen zien steeds meer het belang in van vitaliteit binnen het werk. Dit getuigt van een goede visie. Uw medewerkers zijn immers het kapitaal van uw onderneming. 

Vitaliteit Groep Nederland deelt uw visie en introduceert HCP Consultancy Network, de nieuwe adviesorganisatie voor de zakelijke markt op het gebied van vitaliteit, leefstijl en gezondheid.


20200202 FB Kennis opleiding boek werkgevers V1 400


HCP Consultancy Network werkt met het indviduele én het collectieve VitaliteitQuotiënt. Indvidueel meten geeft een collectief resultaat.

Onze HCP-partners zetten zich in voor een vitale organisatie met vitale medewerkers: minder ziekteverzuim, meer werkplezier en duurzame inzetbaarheid.

A Button Lees meer VGNL Blauw
maandag 18 juli 2022


Human Capital Performance (HCP) is een concept dat bestaat uit diensten voor werkgevers en werknemers. Vitaliteit Consultants zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van de Human Capital Performance-diensten bij werkgevers en worden bijgestaan door een team van VQ Experts.  

Zowel de Vitaliteit Consultants als de VQ Experts zijn zelfstandig professionals, die zijn opgeleid door Vitaliteit Groep Nederland. 


Leefstijl Gezondheidszorg is de toekomst. Als werkgever kunt u er nu al mee aan de slag. Met HCP krijgt u binnen 2-4 weken inzicht in de vitaliteit van uw werknemers en daarmee u volledige bedrijf.


20200202 FP Werkgevers Vitaliteit Consultant V1 400p


Inzicht in de vitaliteit binnen bedrijven wordt verkregen met de VQ-analyse. Dit is de collectieve versie van het VitaliteitQuotiënt.

Om vitaliteit binnen uw organisatie te optimaliseren en te verankeren, biedt de Vitaliteit Groep naast opleiding ook begeleiding. Wilt u meer informatie, klik op de lees-meer-knop.

A Button Lees meer VGNL Blauw