V
ITALITEITQUOTIENT | WETEN  WAT JOUW VITALITEIT IS

Iedere werkgever heeft te maken met medewerkers die zich om allerlei redenen ziek melden, bijvoorbeeld door burn-out(-klachten). Uw werknemers kunnen te maken hebben met scheiding of loonbeslag, waardoor de productiviteit van deze werknemers afneemt.

Daarnaast ontstaan bij iedere werkgever problemen die hun oorsprong op de werkvloer vinden en waar geen directe oorzaak voor is aan te wijzen. 


20200202 Werkgevers Advies VGNL V1 600p pexelAl deze zaken hebben voor 80% of meer te maken met de vitaliteit en de leefstijl van uw werknemers. Vitaliteit Groep Nederland heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot specialist op deze twee gebieden en heeft een substantiële bijdrage geleverd aan het rapport "Van huidig zorgstelsel naar Leefstijl Gezondheidszorg 2020-2040" van Stichting IGZ Plus.

Voor de realisatie van Leefstijl Gezondheidszorg staat een periode van vele jaren. Het gehele zorgstelsel moet daarvoor worden aangepast. Voor werkgevers is deze nieuwe gezondheidszorg per direct beschikbaar.


20200309 Tussenbanner IGZ Plus site Rapport Revolutie of evolutie in gezondheidszorg V4VITALITEIT EN LEEFSTIJL BINNEN UW ORGANISATIE

Hoe vitaal is uw organisatie, onderneming of instelling. Welke leefstijl hebben uw medewerkers? Het gaat dan niet alleen om gezond eten of bewegen. Wat is vitaliteit en hoe kan ik als werkgever mijn voordeel doen wanneer mijn werknemers vitaal zijn? Welke voordelen hebben uw werknemers, zowel op het werk als thuis hiervan? Goede vitaliteit is een voorwaarde voor iedere medewerker.

Onze Vitaliteit Consultant kan voor u in kaart brengen hoe uw organisatie er voor staat, wat u zou kunnen doen om de vitaliteit en leefstijl van uw medewerkers (en uzelf) te verbeteren. Hoe kunt u als organisatie een beter bedrijfsresultaat halen door gebruik te maken van onze kennis. Met het VitaliteitQuotient bent u uw concurrentie een stap voor en kunt u zich profileren. 


20200202 Werkgevers Advies VGNL V2 600p pexel gespiegeld

WERKGEVERS ZIJN ONZE DOELGROEP

Iedere werkgever, zowel profit als non-profit organisaties, vallen binnen onze doelgroep. Voorbeelden zijn dan ook de gemeenten (ook voor de cliënten van de gemeente), ondernemingen, instellingen binnen zorg en daarbuiten en het onderwijs.

De Vitaliteit Consultant geeft advies op basis van een uitgebreid adviesrapport waarin een beeld wordt geschetst van uw organisatie en uw medewerkers qua vitalteit en leefstijl. Het adviesrapport geeft een beeld van de dan geldende situatie.

Het rapport kan een eindstation zijn, echter, wanneer u kiest voor een vervolgtraject, bijvoorbeeld de VQ Vitaliteit Analyse of het VQ Vitaliteit Programma, worden de kosten van ons adviesrapport in mindering gebracht op de factuur van het met u afgesproken traject. 


20200202 Banner VGNL Kennis andere sites 880p V2 002


VITALITEITQUOTIËNT

Ook in de zakelijke markt is het VitaliteitQuotiënt het universele toetsingsinstrument. Uw medewerkers zijn tenslotte ook zorgconsumenten. In de rechterkolom vindt u meer over het VitaliteitQuotient.PROFESSIONALS BINNEN LEEFSTIJL GEZONDHEIDSZORG

Als nieuwe en groeiende adviesorganisatie binnen Leefstijl Gezondheidszorg heeft Vitaliteit Groep Nederland behoefte aan zelfstandige professionals die zich bij haar aansluiten. Juist bij organisaties zal de behoefte aan specialisten op het gebied van vitaliteit en leefstijl toennemen. Bij ons bent u aan het goede adres voor een 

maatwerk opleiding


 


VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MET EEN VITALITEIT CONSULTANT

Neem voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact op met Martin Jan Melinga, Vitaliteit Consultant bij Vitaliteit Groep Nederland. Ga naar onze 

contactpagina 

voor meer informatie