Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS


Integrale Gezondheidszorg Plus in de praktijk

Voor professionals die ook hebben gekozen voor toepassing van Integrale Gezondheidszorg Plus verzorgt de Vitaliteit Groep de 4-daagse opleiding tot Vitaliteit Expert, dit kan incompany (loondienst) of als zelfstandig professional. Deze opleiding is tevens de basis voor verdere opleidingen binnen de Vitaliteit Groep, bijvoorbeeld tot Vitaliteit Consultant.

De Vitaliteit Groep biedt daarnaast begeleiding aan de Vitaliteit Expert als zelfstandig of vrijgevestigd professional, maar ook aan organisaties:


1. Professionals binnen zorg- hulp- en dienstverlening (zzp en loondienst)

2. Organisaties en instellingen (profit en non-profit, inclusief overheid)

3. Ondernemingen, bedrijven en organisaties

Deze drie verschillende doelgroepen vragen om verschillende begeleiding en/of advisering:1. Professionals binnen IGZ+ (zelfstandig of in loondienst)

Als zelfstandig zorgverlener binnen IGZ+ komt na de opleiding veel op je af. Allereerst de onbekendheid met deze nieuwe ontwikkeling in de gezondheidszorg. Hoe krijg ik andere professionals zover om 'mee te draaien' binnen de toepassing van IGZ+ bij cliënten. Of dit nu een fysiotherapeut is, psycholoog of advocaat, de Vitaliteitfactor is bij iedere cliënt van toepassing. Het universele intake-instrument zorgt voor een complete, betere en betaalbare begeleiding of behandeling van de cliënt. 

De Vitaliteit Groep staat klaar voor de Vitaliteit Expert, welke vorm van begeleiding hij/zij ook nodig heeft. Dit kan zijn bij het uitoefenen van de praktijk, het geven van lezingen bij potentiële opdrachtgevers en het samen organiseren van bijeenkomsten met gelijkgestemde professionals. Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.


Zakelijke Markt VF Vitaliteit Analyse 009 Advies 800p2. Organisaties en instellingen (profit en non-profit, inclusief overheid)

Binnen organisaties kunnen één of meer medewerkers de opleiding tot Incompany Vitaliteit Expert volgen. Dit is noodzakelijk om implementatie van IGZ+ binnen de organisatie te realiseren. Begeleiding kan natuurlijk ook zonder dat de opleiding is gevolgd. In zo'n situatie wordt gebruik gemaakt van zelfstandige professionals die worden ingehuurd binnen de organisatie.

Naar aanleiding van het adviesrapport worden vervolgens begeleiding en/of trainingen gegeven bij de organisatie. De Vitaliteit Consultant begeleidt het gehele proces van integratie van IGZ+. Afhankelijk van de grootte van de organisatie kan dit tot een jaar duren. Wanneer Incompany Vitaliteit Experts aanwezig zijn, kan het proces sneller gaan. Gestart kan worden met één Vitaliteit Expert op 10-25 medewerkers.. Dit hangt ook af van de caseload. De Vitaliteit Consultant blijft ook na afronding van de begeleiding beschikbaar voor advies. De VF Vitaliteit Analyse kan uiteraard ook worden verzorgd, al dan niet in combinatie met een begeleidingstraject.


Advisering Consultants 0033. Ondernemingen, bedrijven en organisaties (profit)

Binnen het begeleidingstraject voor bedrijven worden die delen van het adviesrapport uitgevoerd, die nodig zijn om de doelen van de directie te behalen. Samen met HR of personeelszaken wordt de Vitaliteitfactor toegepast op geselecteerde werknemers.

Het begeleidingstraject kan de voorkamer van de VF Vitaliteit Analyse zijn om uiteenlopende redenen (zoals budgetaire), de organisatie is (te) groot en de organisatie heeft vestigingen door heel Nederland. Bij het laatste voorbeeld kan o.a. worden gekozen de VF Vitaliteit Analyse per vestiging uit te voeren. Dit kan zowel serieel als parallel zijn.Vrijblijvende afspraak met onze Vitaliteit Consultant

Zoals u heeft kunnen lezen, gaat het bij Vitaliteit Groep Nederland om maatwerk voor uw medewerkers. Daarom gaan wij graag met u in gesprek om te horen wat uw wensen zijn. De Vitaliteitfactor kan ook een perfect eindejaarsgeschenk zijn voor u medewerkers of kunnen passen in de opleidingsmogelijkheden die u uw medewerkers aanbiedt.
Neem voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact op met Martin Jan Melinga, Vitaliteit Consultant bij Vitaliteit Groep Nederland. Zie onze contactpaginaKlik op onderstaande afbeelding om ons Visie- en Beleidsplan 2019-2022 te lezen.


20190301 De nieuwe weg VItaliteit Groep Visie BANNER ALGEMEEN