Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS
maandag 15 april 2019

20190301 Werkgevers VF FP basis 400p 001


Voor ondernemers met visie
Steeds meer organisaties en ondernemingen zien het belang in van vitaliteit op het werk, wat getuigt van een goede visie.

Tenslotte zijn uw medewerkers het kapitaal van uw onderneming. De Vitaliteit Groep heeft diverse mogelijkheden en programma's om met u en uw medewerkers aan de slag te gaan.

Vitaliteit is werken aan de fysieke en mentale veerkracht en weerbaarheid om de kwaliteit van leven te optimaliseren, zowel op het werk als privé. De meeste mensen werken niet alleen voor een salaris maar gaan voor de juiste werkomgeving.

Lees meer over de begeleiding die wij uw organisatie kunnen bieden op het gebied van gezondheid en vitaliteit met als resultaat een vitale organisatie met minder ziekteverzuim en meer werkplezier.

A Button Lees meer VGNL Blauw
maandag 15 april 2019

20180901 Frontpage VGNL


Word ook Vitaliteit Consultant
Vitaliteit Consultants zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van de VF Vitaliteit Analyse bij werkgevers. Vitaliteit Groep Nederland leidt (zelfstandige) professionals op tot Vitaliteit Expert en Vitaliteit Consultant. 

Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ+ ) is de toekomst. U kunt er nu al mee aan de slag. Werken met de Vitaliteitfactor of de VF Vitaliteit Analsyse (werkgevers) is daarbij een must.

De Vitaliteit Groep biedt naast opleiding, begeleiding bij de implementatie van IGZ+ binnen uw praktijk, organisatie of onderneming. Wilt u meer informatie, klik dan op de lees-meer-knop.

A Button Lees meer VGNL Blauw
 VF VITALITEIT ANALYSE
een heldere kijk op gezondheid & vitaliteit
 
LOGO Vitaliteit Factor V7 met tekst

VOOR WERKGEVERS & WERKNEMERSWERKGEVERS WORDCLOUDVitaliteit Consultant (voor werkgevers) 

Volg de opleiding tot Vitaliteit Expert en ga voor specialisatie tot Vitaliteit Consultant, een opleiding voor de toekomst bij werkgevers. 

Bij grote organisaties is een In-Company Vitaliteit Expert aan te bevelen voor een continuering van uw Vitaliteit Analyse Programma.

De post-hbo basisopleiding tot Vitaliteit Expert duurt slechts 4 dagen waardoor je binnen 1-3 maanden (als het moet binnen één week) aan de slag kunt.

A Button Lees meer VGNL BlauwKennismaken met de Vitaliteitfactor?

Doe de test! (klik op de afbeelding)
 
20180901 LOGO IGZ TEST NIEUW Z W DEF

Professionals die met mensen werken hebben een heldere kijk op gezondheid en vitaliteit nodig. 

In één oogopslag mensen beoordelen op fysieke en mentale gezondheid en op hun vitaliteit binnen de dynamische omgeving waarin zij leven. 
maandag 15 april 2019

20190301 Een helder kijk raam zemen Frontpage VGNL Werkgevers 001


Ieder zijn vak, kies voor een heldere kijk
Het advies van Vitaliteit Groep Nederland is altijd maatwerk en toegespitst op de betrokken organisatie of onderneming.

Of het nu om 10 medewerkers gaat of om 1.000, de Vitaliteit Analyse kan bij elke organisatie worden toegepast. Per indviduele medewerker en/of collectief.

Binnen overheid, gezondheidszorg, politie of bedrijfsleven, de Vitaliteitfactor is een universeel instrument waarbij zowel de werkgever als de werknemer voordeel heeft. Meer weten? 

Ga naar de pagina Advies of Begeleiding en maak een kennismakingsafspraak met één van onze Vitaliteit Consultants.

A Button Lees meer VGNL Blauw
vrijdag 12 april 2019

20190301 Burn out echt vuur 001 FP


Burn-out klachten niet alleen door werk
Stress is één van de voornaamste oorzaken van psychische en/of lichamelijke klachten en heeft direct invloed op uzelf en uw omgeving.

Dat kan uw gezin of uw werk betreffen of andere omstandigheden. Burn-out kan één van de gevolgen van stress zijn.

Voorkom burn-out in uw organisatie en werk met de Vitaliteit Consultant aan een gezonde organisatie voor werkgevers en werknemers.

De Vitaliteit Consultant wordt bijgestaan door meerdere Vitaliteit Experts die de individuele gesprekken voeren met werknemers.

Check de opleidingsmogelijkheden om een beter werkklimaat te realiseren bij werkgevers.

A Button Lees meer VGNL Blauw