Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS


UNIVERSEEL INTAKE-INSTRUMENT | V
ITALITEITQUOTIËNT

De gezondheidszorg vraagt om een nieuwe norm en definitie: Leefstijl Gezondheidszorg (LGZ). Deze nieuwe definitie is verwerkt in het unieke en universele intake-instrument: het VitaliteitQuotiënt. Het VitaliteitQuotiënt vraagt om samenwerking en een andere wijze van zorg-/hulp- en dienstverlening. Naast samenwerking is integrale en parallelle behandeling/begeleiding de nieuwe wijze van zorgverlening. 

Als kennis- en opleidingsinstituut binnen Leefstijl Gezondheidszorg is Vitaliteit Groep Nederland gericht op kennisoverdracht met betrekking tot Leefstijl Gezondheidszorg en het VitaliteitQuotiënt. Dit unieke intake-instrument is wat ons betreft de nieuwe norm binnen de (integrale) Leefstijl Gezondheidszorg. 


20200202 Zorgverlener VQ site 600p zonder tekst

Tijdens de opleiding tot Vitaliteit Expert wordt de LGZ-zorgverlener geschoold om de maximale capaciteit uit dit unieke intake- en preventie-instrument te kunnen halen. De Vitaliteit Groep biedt naast de post-hbo-opleiding Vitaliteit Expert, ook samenwerking, begeleiding en advies.

Na deze basisopleiding zijn vervolgopleidingen (of modules) mogelijk, zoals de opleiding tot Vitaliteit Consultant. Deze (zelfstandig) professional richt zich op werkgevers, organisaties en ondernemingen.
Wie is de LGZ-zorgverlener

Omdat samenwerking centraal staat bij de uitvoering van het VitaliteitQuotiënt en de Vitaliteit Expert collega's nodig heeft binnen de diverse disciplines van Leefstijl Gezondheidszorg, introduceert Vitaliteit Groep Nederland de Workshop Introductie VitaliteitQuotiënt  voor professionals.

Doel: delen van kennis en samenwerking binnen Leefstijl Gezondheidszorg (LGZ). Na afronding van de workshop ben je VQ-Partner van Vitaliteit Groep Nederland. De workshop is ook beschikbaar voor organisaties.


De Vitaliteit Groep richt zich op professionals (zelfstandig of in loondienst) die werkzaam zijn of willen zijn binnen LGZ. De opleidingen zijn dan ook gericht op een grote doelgroep van zo'n 2 miljoen professionals die werkzaam zijn binnen meer dan 30 sectoren;  

20200202 Beroepenoverzicht Leefstijl Gezondheidszorg PRINT Nieuw

De opleidingen zijn gericht op een grote doelgroep van zo'n 2 miljoen professionals (loondiens & zzp) die werkzaam zijn binnen meer dan 30 sectoren. Bovenstaand de beroepen waarbij het VitaliteitQuotiënt een ideaal intake-instrument is.

Wanneer je één van de opleidingen hebt met goed gevolg hebt afgrond, onderscheid jij je van collega's in jouw branche. Kijk onderaan de pagina voor het opleidingsoverzicht.Particuliere markt (zorgconsumtenten, cliënten & patiënten)

Het grootste deel van de doelgroep van de 2 miljoen professionals werkt dagelijks met zorgconsumenten (cliënten of patiënten). Binnen onze definities is de zorgconsument iemand die van geboorte tot overlijden zorg nodig kan hebben. Of dit nu is via de huisarts, de specialist, jurist, financiële hulpverlener of sociaal- maatschappelijk hulpverlener.

Alles valt onder Leefstijl Gezondheidszorg en dus het VitaliteitQuotiënt. Voor deze groep is de basisopleiding Vitaliteit Expert een ideale aanvulling op het huidige kennis- en opleidingsniveau. Een professional die gebruik maakt van het VitaliteitQuotiënt binnen zijn werk in een praktijk, instelling of ziekenhuis, is beter in staat zijn werk te doen. Het resultaat: betere en betaalbare gezondheidszorg en een tevreden cliënt.


20200202 Zorgverlener VQ site 600p zonder tekst foto 2


Word partner van Vitaliteit Groep Nederland

Ga jij ook voor een betere en betaalbare gezondheidszorg. Start jij ook liever meerdere trajecten tegelijkertijd op voor jouw cliënt, kies dan voor samenwerking met Vitaliteit Groep Nederland en word VQ-Partner of Vitaliteit Expert.

Vitaliteit Groep Nederland biedt naast onderstaande specifieke opleidingen ook bedrijfsopleidingen voor werknemers van organisaties en ondernemingen, o.a. tot Incompany Vitaliteit Expert of Trainer. Meer informatie? Ga naar www.vitaliteitgroep.nl voor het overzicht aan opleidingen.


Aanvraag VitaliteitQuotiënt

20200202 Kolom Volg Opleiding Vrouw Boekenkast Vitalieit Groep


20200301 Download Rapport IGZ Plus 400p V1