Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS


HET VITALITEITQUOTIËNT VOOR AL UW MEDEWERKERS

Bij veel organisaties en ondernemingen wordt vitaliteit steeds actueler. Stress op het werk (en thuis) zorgt bij 1 op 7 medewerkers voor mentale en fysieke klachten, zoals burn-out en depressie en (mogelijk) ziekteverzuim.

Vitaliteit Groep Nederland heeft na jaren onderzoek het VitaliteitQuotiënt ontwikkeld. Dit universele instrument bepaalt periodiek de vitaliteit van zorgconsumenten en (dus ook) van uw medewerkers. Het VitaliteitQuotiënt wordt individueel berekend en kan desgewenst ook per groep, afdeling of voor uw gehele organisatie worden bepaald.


20200202 Over ons werkgevers hal gebouw


 

VITALITEITQUOTIENT | VQ | DE SECUNDAIRE ARBEIDSVOORWAARDEN

In veel cao's wordt al rekening gehouden met vitaliteitprogramma's. Echter, vitaliteit (volgens onze definitie) is niet alleen bewegen, sporten en gezond eten. Iedereen kan in omstandigheden komen die van invloed zijn op werk en privé. Het bijzondere van het VitaliteitQuotiënt is dat zowel naar de persoonlijke situatie als de situatie bij u als werkgever wordt gekeken. Deze twee beïnvloeden elkaar continu, positief of negatief.


Wat heeft Vitaliteit Groep Nederland te bieden? Ons aanbod ziet er (na ons kennismakingsgesprek) als volgt uit:

1. Advies (Rapport)

2. VQ Vitaliteit Analyse

3. VQ Vitaliteit Programma

Wanneer u één van de onderstreepte woorden aanklikt, komt u op de pagina met de specifieke dienstverlening.MAATWERK VOOR ELKE ORGANISATIE

Uw medewerkers zijn door u met beleid uitgekozen voor hun functie en bijbehorende werkzaamheden. U investeert jaarlijks op allerlei manieren in uw werknemers om samen met u de beoogde doelstellingen te behalen.

Toch komen elk jaar medewerkers in de ziektewet, verdwijnen medewerkers na een korte tijd uit uworganisatie of zijn niet productief of minder productief. Eén van bovenstaande diensten geeft u als werkgever de benodigde tools om de werkzaamheden van uw medewerkers te optimaliseren. Iedere werkgever is dat maatwerk met als basis het VitaliteitQuotiënt als universele tool.

Wilt u of een van uw medewerkers van HRM nu al een vrijblijvend gesprek, dan kunt u contact opnemen met onze Vitaliteit Consultant Martin Jan Melinga (contactpagina). Wij wijzen u ook graag op onderstaand rapport van Stichting IGZ Plus, waarin uitgebreid het VitaliteitQuotiënt wordt besproken.20200202 Over ons werkgevers 2 vrouwen voor bord gespiegeld


 

STICHTING IGZ PLUS EN VITALITEIT GROEP NEDERLAND

Het rapport 'Van huidig zorgstelsel naar Leefstijl Gezondheidszorg 2020-2040' omschrijft in 175 pagina's waarom onze huidige, reguliere gezondheidszorg (en haar visie) niet meer voldoet in de 21ste eeuw. 

Er is ook een verkorte versie (samenvatting) beschikbaar. Klik op onderstaande afbeelding en download het rapport of de samenvatting. Uiteraard zijn wij beschikbaar om een persoonlijke toelichting te geven wat betreft uw huidige situatie. Ga naar contact voor meer informatie.
 

20200222 Download pagina Rapport en samenvatting IGZ PLus V2