VITALITEIT GROEP ZWOLLEBen jij onze nieuwe collega in

Den Bosch | Utrecht | Zwolle

Word  ZZP-Partner  o
 Vitaliteit Expert
 klik op de link voor meer informatie
Vitaliteit is het kernwoord binnen onze organisatie. Vitaliteit is een begrip waaraan iedereen een andere invulling geeft. Vitaliteit is niet alleen bewegen, sporten en gezond eten. Vitaliteit is meer.

Op de vorige pagina staat de definitie volgens de Vitaliteit Groep: de mentale en fysieke veerkracht om de kwaliteit van leven te optimaliseren, zowel qua privé als werk. Een mond vol. Wellicht goed om dit uit te leggen op basis van het schema van de Vitaliteitfactor.

Deze wordt bepaald aan de hand van 3 hoofdgebieden (mentaal | fysiek | omgeving) en in totaal 11 deelgebieden, die belangrijk zijn voor ons allemaal:


20180225 Schema Vitaliteitfactor VF0301Q DEF


In bovenstaand schema zijn de 11 deelgebieden opgenomen met hun uitersten, zowel goed (groen) als alarmerend (rood). Ieder mens zit qua vitaliteit ergens op de lijn van groen naar rood, hoe groener hoe beter, rood of oranje vraagt om actie. Doelstelling van de Vitaliteitfactor is om deze niet alleen te laten bepalen als het 'slecht' met je gaat. Veel mensen zitten in het oranje gedeelte, hoe mooi is het om te werken naar een situatie waarin alle 11 deelgebieden (licht)groen zijn.

Het vervelende van het leven is dat wij vaak onverwachte situaties op ons pad krijgen. Wanneer je een goede Vitaliteit(factor) hebt, ben jij beter in staat (al of niet samen met de Vitaliteit Expert) de tegenvaller(s) op te vangen. Preventieve gezondheidszorg is waar de Vitaliteitfactor voor staat. Voorkomen is beter dan genezen. 

Wil jij nu al weten hoe jouw vitaliteit is op alle levensgebieden? Klik dan op onderstaande afbeelding en doe de gratis Vitaliteit Test van IGZ Plus. (Deze test resulteert in een indicatie van jouw algemene vitaliteit en is niet vergelijkbaar met de Vitaliteitfactor test.)


20190301 Homepage Check je Vitaliteit basis3 001

Voor wie is de Vitaliteitfactor

De Vitaliteitfactor is geschikt voor mensen tussen 8 en 111 jaar. De VF Junior is voor (school-) kinderen van 8 tot 12 jaar, (schoolgaande) jeugd en jongvolwassenen van 13 tot 18 jaar. De Vitaliteitfactor Adult is bedoeld voor mensen tussen 18 - 65 jaar. De Vitaliteitfactor Senior is speciaal ontwikkeld voor (gepensioneerde) 65-plussers. 

De Vitaliteitfactor geeft je binnen 24 uur duidelijkheid over vragen over jouw gezondheid en de kern van eventuele klachten/problemen. Daarnaast wordt de Vitaliteitfactor ingezet ter voorkoming van klachten en problemen (preventie). Door regelmatig jouw Vitaliteitfactor te laten vaststellen, wordt (negatieve) verandering in jouw vitaliteit vroegtijdig gesignaleerd en kan worden ingegrepen voordat dit tot klachten of problemen leidt. Lees meer …

Heb jij interesse om je Vitaliteitfactor te laten bepalen? Neem dan contact op met één van onze Vitaliteit Experts
Maak kennis met de professionals van Vitaliteit Groep Zwolle:

Voor al jouw vragen en/of problemen kun je hier contact opnemen met een Vitaliteit Expert bij jou in de buurt. Klik op één van de namen om meer te weten over de achtergrond van jouw Vitaliteit Expert en het maken van een afspraak. Onze Vitaliteit Experts zijn zelfstandig professionals met een eigen praktijk in Zwolle.

                              
 foto Mariska Springer van Facebook 300p    Mariska Springer-Koenders      Foto Margreet Oosting 300x300p Profielpagina    Margreet Oosting
                           Vitaliteit Expert/coach                                          Vitaliteit Expert/coach

Margreet en Mariska worden in hun activiteiten ondersteund door Hester en Martin van Vitaliteit Groep Nederland                                         

hestermorsdorf240  Hester Morsdorf                              Martin bij Notaris Stichting IGZ Plus 300x300  Martin Jan Melinga
                        Master Vitaliteit Expert                                           Vitaliteit Consultant Ben jij professional?

Wil jij ook werken via bovenstaande filosofie, ga dan naar de website www.vitaliteitgroep.nl. Vitaliteit Groep Nederland is het eerste kennis- en opleidingsinstituut binnen Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ Plus). Binnen 4 opleidingsdagen kun jij je het werken met de Vitaliteitfactor eigen maken. 

Nieuw in het assortiment is de eendaagse Workshop Introductie IGZ Plus. Vitaliteit Experts werken bij voorkeur samen met gecertificeerde ZZP-Partners.


20190301 Banner opleiding Q1 2019 bril bomen nieuw2 003

 

Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS