VITALITEIT GROEP ZWOLLEBen jij onze nieuwe collega in

Den Bosch | Utrecht | Zwolle

Word  ZZP-Partner  o
 Vitaliteit Expert
 klik op de link voor meer informatie
De Vitaliteit Groep heeft vanuit kennis en ervaring de Vitaliteitfactor ontwikkeld. Vooral ervaring zorgt er voor dat de Vitaliteit Expert van alle markten thuis is. Niet persé qua kennis, dat is bijna onmogelijk, wel qua aanpak. Na de bepaling van jouw Vitaliteitfactor kun je een Vitaliteit Expert inschakelen om zaken, die actueel bij jou spelen, aan te pakken. 

Veel tegenslagen in het leven maak je (gelukkig) meestal maar één of twee keer mee. Net zoals voor de aankoop van een huis (makelaar) is er nu voor klachten rondom jouw Vitaliteit de Vitaliteit Expert. Hij/zij helpt jou op weg op het onbekende pad dat gezondheidszorg heet. De huisarts is in eerste instantie de aangewezen persoon bij mentale of fysieke klachten, maar wat als er ook problemen zijn binnen jouw omgeving (werk, relatie, overlijden) waarvan je niet zo snel weet hoe je er mee moet omgaan.


20190301 Begeleiding Vitaliteit Expert VGNL 001


 
De Vitaliteit Expert kan dan voor jou degene zijn die als 'makelaar' fungeert. Hij/zij opereert als coördinator, die indien nodig, ook samen met jou naar collega-professionals toe gaat. De universele rapportage van de Vitaliteitfactor zorgt er sowieso voor dat een collega-professional (dit kan ook de huisarts zijn) snel kan inschatten wat jouw klacht of probleem is en dit sneller kan oplossen, aan de hand van jouw Vitaliteitfactor.


Vitaliteit Experts bieden begeleiding bij 002 800p


Vitaliteit Expert en het eigen vakgebied

Los van bovengenoemde functie van coördinator is een Vitaliteit Expert altijd gespecialiseerd in één van de vakgebieden van de 3 hoofdelementen van de Vitaliteitfactor, te weten: mentale gezondheidszorg, fysieke gezondheidszorg of complementaire hulp- en dienstverlening. Hieronder een overzicht van alle mogelijke professionals binnen IGZ+ waar je mee te maken hebt of te maken krijgt. Al deze professionals kunnen met de Vitaliteitfactor werken nadat zij de opleiding tot Vitaliteit Expert met goed gevolg hebben afgerond.
Professionals die werken met mensen, werken met de Vitaliteitfactor: 

Advocaat Fysiotherapeut POH-GGz
Agoog Geestelijk verzorger Psychiater
Arts Jeugdwerker Psycholoog
Bewegingsdeskundige Jurist Re-integratie deskundige
Budgetcoach Logopedist Sociaal werker
Coach Maatschappelijk werker SPV'er
Counselor Mediator Therapeut 
Diëtist Orthomoleculair therapeut Trainer
Ervaringsdeskundige Orthopedagoog (generalist) Verpleegkundig Specialist
Financieel adviseur Vitaliteit Expert VoedingsdeskundigeVolg ook een opleiding of workshop via Vitaliteit Groep Nederland


Er zijn uiteraard meer functies en/of beroepen mogelijk, te veel om op te noemen. Integrale Gezondheidszorg Plus is een branche met meer dan 50 hoofdberoepen. Mocht je meer informatie willen over de opleiding tot Vitaliteit Expert, ga dan naar de site van Vitaliteit Groep Nederland.

Vitaliteit Expert en zijn netwerk

Omdat een Vitaliteit Expert zijn eigen specialiteit heeft en coördineert tussen jou en de verschillende hulp- en dienstverleners, heeft de Vitaliteit Expert een netwerk van professionals werkzaam binnen Integrale Gezondheidszorg. De Vitaliteit Expert weet de weg bij gemeente en instellingen en zorgt voor maatwerk wat betreft jouw begeleiding en behandeling. 
 


Maak kennis met de professionals van Vitaliteit Groep Zwolle:

Voor al jouw vragen en/of problemen kun je hier contact opnemen met een Vitaliteit Expert bij jou in de buurt. Klik op één van de namen om meer te weten over de achtergrond van jouw Vitaliteit Expert en het maken van een afspraak. Onze Vitaliteit Experts zijn zelfstandig professionals met een eigen praktijk in Zwolle.
                              
 foto Mariska Springer van Facebook 300p    Mariska Springer-Koenders      Foto Margreet Oosting 300x300p Profielpagina    Margreet Oosting

Wil jij als zelfstandig professional ook het beste voor jouw cliënt of patiënt (zorgconsument)? Neem dan contact op met Mariska of Margreet  om een mogelijke samenwerking te bespreken. Margreet en Mariska worden in hun activiteiten ondersteund door Hester en Martin van Vitaliteit Groep Nederland.            
                             
hestermorsdorf240  Hester Morsdorf                              Martin bij Notaris Stichting IGZ Plus 300x300  Martin Jan Melinga
                        Master Vitaliteit Expert                                           Vitaliteit Consultant Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS