VITALITEIT GROEP ZWOLLEBen jij onze nieuwe collega in

Den Bosch | Utrecht | Zwolle

Word  ZZP-Partner  o
 Vitaliteit Expert
 klik op de link voor meer informatie
Wellicht ben je via één van onze twee hoofdsites www.vitaliteitgroep.nl of www.vitaliteitfactor.nl op de webpagina's van Vitaliteit Groep Zwolle terechtgekomen.

Vitaliteit Groep Nederland is een nieuwe organisatie (start-up) binnen de gezondheidszorg die een andere weg bewandelt dan zorg, ggz en welzijn tot nu toe hebben gedaan. Vitaliteit Groep Nederland realiseert de komende vijf jaar een landelijke organisatie van Vitaliteit Experts.

Vitaliteit Groep Zwolle is één van de eerste locaties waar je terecht kunt voor de bepaling van jouw Vitaliteitfactor. De locatiesites brengen je in contact met de eerste Vitaliteit Experts die Nederland rijk is. Via de site Zwolle komen wij graag in conctact met mensen die gaan voor een betere vitaliteit volgens onderstaande definitie.  20180225 Definitie Vitaliteit Vitaliteitfactor DEFMaak kennis met de professionals van Vitaliteit Groep Zwolle:

Voor al jouw vragen en/of problemen kun je hier contact opnemen met een Vitaliteit Expert bij jou in de buurt. Klik op één van de namen om meer te weten over de achtergrond van jouw Vitaliteit Expert en het maken van een afspraak. Onze Vitaliteit Experts zijn zelfstandig professionals met een eigen praktijk in Zwolle.

                              
 foto Mariska Springer van Facebook 300p    Mariska Springer-Koenders      Foto Margreet Oosting 300x300p Profielpagina    Margreet Oosting
                           Vitaliteit Expert/coach                                          Vitaliteit Expert/coach

Wil jij als zelfstandig professional ook het beste voor jouw cliënt of patiënt (zorgconsument)? Neem dan contact op met Mariska of Margreet om een mogelijke samenwerking te bespreken. Margreet en Mariska worden in hun activiteiten ondersteund door Hester en Martin van Vitaliteit Groep Nederland.                                          

hestermorsdorf240  Hester Morsdorf                              Martin bij Notaris Stichting IGZ Plus 300x300  Martin Jan Melinga
                        Master Vitaliteit Expert                                           Vitaliteit Consultant Vitaliteit Groep Zwolle heeft als werkgebied de provincies Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe. Voor de andere provincies kun je terecht bij Vitaliteit Groep Utrecht (Randstad en Midden Nederland) en voor Zuid Nederland bij Vitaliteit Groep Den Bosch. (Nu nog vanuit 3 locaties. Er wordt hard gewerkt aan landelijke dekking.)

Je kunt in Zwolle niet alleen terecht voor de bepaling van jouw Vitaliteitfactor, maar ook voor begeleiding/coaching onder andere bij:

·        stress, burn-out, depressieve klachten, AD(H)D, ASS, bipolaire stoornis
·        relatieproblemen (o.a. scheiding)
·        school- of leerproblematiek
·        opvoedvragen
·        gedragsproblemen
·        pijnklachten
·        gewichtsproblemen (onder- of overgewicht)
·        werkgerelateerde problemen (o.a. re-integratie)
·        financiële (o.a. schulden, faillissement) en juridische vragen of problemen.

Een Vitaliteit Expert is een zorgverlener die zijn of haar eigen specialisatie heeft en is opgeleid om generalistisch te denken volgens de filosofie van Integrale Gezondheidszorg Plus. Een Vitaliteit Expert kijkt verder dan alleen jouw klachten en ziet oorzaak en gevolg.


20180225 Beroepen ZZP Partner en Vitaliteit Expert DEF
 
Alle Vitaliteit Experts werken met de Vitaliteitfactor volgens de filosofie van Integrale Gezondheidszorg Plus en hebben allen hun eigen specialisaties. Integrale Gezondheidzorg Plus houdt in dat de Vitaliteit Experts rekening houden met jouw fysieke (lichamelijke) en mentale (psychische) gezondheid en de omgevingsfactoren die op beide van invloed zijn.

Meer over de Vitaliteitfactor lees je op de pagina Gezondheid.


 

Voor zelftstandige professionals (zzp)

Ben jij professional en wil jij ook werken via bovenstaande filosofie, ga dan naar de website vitaliteitgroep.nl. Vitaliteit Groep Nederland is het eerste kennis- en opleidingsinstituut binnen Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ Plus). Binnen 4 opleidingsdagen kun jij je het werken met de Vitaliteitfactor eigen maken.

Nieuw in het assortiment is de eendaagse Workshop Introductie IGZ Plus. Vitaliteit Experts werken bij voorkeur samen met gecertificeerde ZZP-Partners.20190301 Banner opleiding Q1 2019 bril bomen nieuw2 003
Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS