VITALITEIT GROEP ZWOLLEBen jij onze nieuwe collega in

Den Bosch | Utrecht | Zwolle

Word  ZZP-Partner  o
 Vitaliteit Expert
 klik op de link voor meer informatie
De wens van bijna iedereen? Oud worden op een zo gezond mogelijke manier. Met behoud van de kwaliteit van leven, zowel op jonge leeftijd als op oudere leeftijd. En dat, als je dan ziek wordt, je de beste begeleiding en behandeling krijgt die mogelijk is. Begeleiding/behandeling die ook nog binnen je budget (zorgverzekering of privéfinanciering) past.

Maar hoe doe je dat? De huidige gezondheidszorg is hiervoor niet toereikend. Er is een andere kijk nodig, zowel voor jou als zorgconsument als voor de zorgverlener binnen IGZ+. Drie woorden in één zin die je wellicht niet kent, een korte uitleg:

1. De zorgconsument, dat ben jij. Vroeg of laat heb je zorg nodig. Van kraamverzorging tot verpleegtehuis.

2. De IGZ+ Zorgverlener is een professional die werkzaam is in mentale of fysieke gezondheidszorg of in aanvullende hulp- of dienstverlening.

3. IGZ+ is de afkorting Integrale Gezondheidszorg Plus, de combinatie van fysieke en menatale gezondheid en jouw omgevingsfactoren.20180222 Schema Vitaliteitfactor VF0301Q defZoals je wellicht al hebt gelezen bij het menu Gezondheid, heeft Vitaliteit Groep Nederland hiervoor de Vitaliteitfactor ontwikkeld. Een (preventief) meetinstrument dat jouw gezondheid op de drie hoofdgebieden (Mentaal | Fysiek|  Omgeving) en op de 11 deelgebieden monitort

Om de Vitaliteitfactor te kunnen lezen en conclusies aan de resultaten te kunnen verbinden is een opleiding nodig. De Vitaliteit Experts in Den Bosch en Utrecht hebben deze opleiding succesvol afgerond. Naast dat zij met de Vitaliteitfactor (kunnen) werken, kunnen zij ook kennis delen, met jou als zorgconsument of als zorgverlener.Opleidingsprogramma Vitaliteit Groep Nederland

De Vitaliteit Groep biedt samen met haar Vitaliteit Experts een uitgebreid programma aan van cursussen, workshops en professionele opleidingen (o.a. Vitaliteit Expert).


Zorgconsument

Voor jou is een keur aan workshops mogelijk. De belangrijke kern van onze workshops is de relatie tussen mentale en fysieke gezondheid gerelateerd aan de individuele omgevingsfactoren.

Bijvoorbeeld: iemand met psychische klachten heeft waarschijnlijk ook (onverklaarbare) fysieke klachten en een hoog ziekteverzuim, waardoor de mogelijkheid bestaat dat hij zijn baan verliest of al kwijt is. Financiële problemen komen dan ook om de hoek kijken.

Vitaliteit Experts organiseren hiervoor workshops en cursussen. Dat kan bijvoorbeeld ook in samenwerking met een instelling, UWV, de gemeente of een andere organisatie die actief is binnen de 11 deelgebieden van de Vitaliteitfactor. Vraag jouw Vitaliteit Expert of de genoemde organisaties naar de mogelijkheden.

Prijzen en locaties: op aanvraagZorgverlener

Wanneer jij als zorgverlener wilt samenwerken met onze Vitaliteit Experts, dan is het mogelijk de Workshop Introductie IGZ+ te volgen. 

De Workshop Introductie IGZ+ is nieuw in het assortiment van Vitaliteit Groep Nederland. Bij deze workshop maak je kennis met de toepassingsmogelijkheden van Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ+) binnen jouw praktijk. Je leert werken met de uitkomst van de Vitaliteitfactor en werkt hierna samen met de lokale Vitaliteit Experts en andere collega's op het gebied van mentale en fysieke gezondheidszorg en complementaire hulp- en dienstverlening.

Iedereen met een hbo-opleiding, die een beroep uitoefent binnen onderstaand schema kan Vitaliteit Expert worden en werken met de Vitaliteitfactor. Als ZZP-Partner kun je ook (indirect) werken met de Vitaliteit Expert en gebruik maken van haar of zijn kennis over IGZ+.20180225 Beroepen ZZP Partner en Vitaliteit Expert DEFVoor het volledige opleidingspakket verwijzen wij naar de site van Vitaliteit Groep Nederland: Algemene Informatie | Workshops & Opleidingen.

Je kunt voor meer informatie ook contact opnemen met Martin Jan Melinga (06-42 93 13 46 of ).


Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS