VITALITEIT GROEP ZWOLLEBen jij onze nieuwe collega in

Den Bosch | Utrecht | Zwolle

Word  ZZP-Partner  o
 Vitaliteit Expert
 klik op de link voor meer informatie
Vitaliteit Groep Nederland staat voor de opzet van een organisatie van zorgverleners (Vitaliteit Experts en samenwerkende partners), die zorg verlenen aan zorgconsumenten. Deze zorgverleners werken allemaal volgens de filosofie van Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ+) voor en met de zorgconsument.


Wie is de zorgconsument?

Als je de hoofdsite www.vitaliteitfactor.nl nog niet hebt gelezen, hier de korte definitie. De zorgconsument ben jij! De Vitaliteit Groep gaat er, net als Stichting IGZ+, vanuit dat iedereen, vroeg of laat, behoefte heeft aan zorg vanuit Integrale Gezondheidszorg Plus. Iedere Nederlander is een consument (afnemer van diensten) en de logische combinatie is dan de zorgconsument. 

Belangrijk voor de  zorgconsument is de keuze van zorg. Deze is nu beperkt en ingesloten binnen sectoren zoals Zorg & Welzijn en GGZ. Samenwerking ontbreekt grotendeels. De Vitaliteit Groep combineert de diensten aangaande mentale en fysieke gezondheidszorg in combinatie met complementaire hulp- en dienstverlening. Het onstaan van de Vitaliteitfactor en de zorgconsument verklaard.


Zorgconsument 003 twee handen 003


Vitaliteitfactor | Voor zorgconsumenten van alle generaties

Ongeacht je leeftijd, er is een Vitaliteitfactor voor jou. De Vitaliteitfactor Adult is ontwikkeld voor de leeftijdsgroep van 18 - 65 jaar, de VF Junior voor 8 - 18 jaar en de VF Senior voor alle mensen van 65 jaar en ouder. Categoriseren op leeftijd is juist met de Vitaliteitfactor belangrijk om een goed beeld te kijgen. Het bepalen van de Vitaliteitfactor is maatwerk en op jouw persoonlijke situatie ingezoomed, wat resulteert in een persoonlijk gesprek en persoonlijk advies. Als zorgconsument ben jij uniek.

Maak een afspraak met één van de Vitaliteit Experts in Zwolle, Den Bosch of Utrecht voor de bepaling van jouw Vitaliteitfactor en/of bel voor informatie.

De bepaling van de Vitaliteitfactor is een digitale test, een persoonlijk gesprek en een rapportage met aanbevelingen. De prijs van de bepaling van jouw Vitaliteitfactor is € 249,- (incl. btw). NB De kosten van de Vitaliteitfactor kunnen per Vitaliteit Expert verschillen.


20180901 Content Vitaliteit Expert Samenwerking 001 240pZorgverleners en organisaties

Vitaliteit Groep Nederland is niet alleen voor zorgconsumenten. Zorgverleners zijn voor Vitaliteit Groep Nederland belangrijk om ons netwerk uit te breiden. Dit kan als (lokale) samenwerkingspartner of door het volgen van de opleiding tot Vitaliteit Expert of Vitaliteit Consultant.

Tevens geven wij advies op het gebied van toepassing en implementatie van Vitaliteit & Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ+) bij praktijken, organisaties, instellingen, ondernemingen en de overheid. Van ziekteverzuim (eigenlijk: werkverzuim) tot  jeugdzorg en ouderenzorg, via bijvoorbeeld de gemeente in samenwerking met zorg- of ggz-instellingen. De Vitaliteit Experts staan klaar om met jou het gesprek aan te gaan wat betreft voorlichting, lezingen, presentaties of concreet advies.
Maak kennis met de professionals van Vitaliteit Groep Zwolle:

Voor al jouw vragen en/of problemen kun je hier contact opnemen met een Vitaliteit Expert bij jou in de buurt. Klik op één van de namen om meer te weten over de achtergrond van jouw Vitaliteit Expert en het maken van een afspraak. Onze Vitaliteit Experts zijn zelfstandig professionals met een eigen praktijk in Zwolle.
                              
 foto Mariska Springer van Facebook 300p 
Mariska Springer-Koenders        Foto Margreet Oosting 300x300p Profielpagina   Margreet Oosting
               

Wil jij als zelfstandig professional ook het beste voor jouw cliënt of patiënt (zorgconsument)? Neem dan contact op met Mariska of Margreet  om een mogelijke samenwerking te bespreken. 

Margreet en Mariska worden in hun activiteiten ondersteund door Hester en Martin van Vitaliteit Groep Nederland                                        

hestermorsdorf240  
Hester Morsdorf                                Martin bij Notaris Stichting IGZ Plus 300x300   Martin Jan Melinga
                        Master Vitaliteit Expert                                               Vitaliteit Consultant 

Ben jij ook professional? Volg één van de opleidingen van Vitaliteit Groep Nederland 

20190301 Banner opleiding Q1 2019 bril bomen nieuw2 003


 (klik op de afbeelding)

Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS