Vitaliteit Groep Nederland staat voor de opzet van een organisatie van zorgverleners (Vitaliteit Experts en samenwerkende partners), die zorg verlenen aan zorgconsumenten. Deze zorgverleners werken allen volgens de filosofie van Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ+) voor en met de zorgconsument.


Wie is de zorgconsument?

Als u de hoofdsite www.vitaliteitfactor.nl nog niet heeft gelezen, hier de korte definitie. De zorgconsument bent u. De Vitaliteit Groep gaat er, net als Stichting IGZ+, vanuit dat iedereen, vroeg of laat, behoefte heeft aan zorg vanuit Integrale Gezondheidszorg Plus. Iedere Nederlander is een consument (afnemer van diensten) en de logische combinatie is dan de zorgconsument. 

Belangrijk voor de  zorgconsument is de keuze van zorg. Deze is nu beperkt en ingesloten binnen sectoren zoals Zorg (fysieke gezondheidszorg) & Welzijn en GGZ.. Samenwerking ontbreekt grotendeels. De Vitaliteit Groep combineert de diensten aangaande mentale en fysieke gezondheidszorg in combinatie met complementaire hulp- en dienstverlening. Het onstaan van de Vitaliteitfactor en de zorgconsument verklaart.Zorgconsument 003 twee handen 003Vitaliteitfactor | Voor zorgconsumenten van alle generaties

Ongeacht uw leeftijd, er is een Vitaliteitfactor voor u. De Vitaliteitfactor is ontwikkeld voor de leeftijdsgroep van 18 - 65 jaar, de VF Junior voor 8 - 18 jaar en de VF Senior voor alle mensen van 65 jaar en ouder. Discrimineren op leeftijd, ja. Juist met de Vitaliteitfactor is het belangrijk een goed beeld van u te kijgen. Het bepalen van de Vitaliteitfactor is maatwerk en op uw persoonlijke situatie ingezoomed, wat resulteert in een persoonlijk gesprek en persoonlijk advies. Als zorgconsument bent u uniek.

Maak een afspraak met één van de Vitaliteit Experts voor de bepaling van de Vitaliteitfactor en/of bel voor informatie.

De bepaling van de Vitaliteitfactor is een digitale test van ruim 70 vragen, een persoonlijk gesprek en aanbevelingen. De prijs van de bepaling van uw Vitaliteitfactor is € 249,- (incl btw) Tot 31 juli 2018 loopt de introductieactie en bedraagt de prijs € 199,-. 20 korting dus, waardoor het wellicht aantrekkelijker wordt aan uw vitaliteit te werken.


 
Content Vitaliteit Expert Samenwerking 001 600pZorgverleners en organisaties

Vitaliteit Groep Nederland is er niet alleen voor zorgconsumenten. Zorgverleners zijn voor Vitaliteit Groep Nederland belangrijk om ons netwerk uit te breiden. Dit kan als (lokale) samenwerkingspartner of door het volgen van de opleiding tot Vitaliteit Expert of Vitaliteit Consultant.

Tevens geven wij advies op het gebied van toepassing en implementatie van Vitaliteit & Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ+) bij praktijken, organisaties, instellingen, ondernemingen en de overheid. Van ziekteverzuim (eigenlijk werkverzuim) tot  jeugdzorg en ouderenzorg, via bijvoorbeeld de gemeente in samenwerking met zorg- of ggz instellingen. De Vitaliteit Experts staan klaar om met u het gesprek aan te gaan wat betreft voorlichting, lezingen, presentaties of concreet advies.


Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS