There are no slide to show, Please make sure you have configured SlideShow correctly.
Prev Next

Vitaliteit Groep Zwolle

Onze Vitaliteit Experts zijn werkzaam in OVERIJSSEL (Zwolle) en NOORD-NEDERLAND. Bij ons krijg je advies en begeleiding met betrekking jouw Vitaliteit op alle (levens)gebieden. Werkgevers kunnen contact opnemen met onze Vitaliteit Consultant.

Vitaliteit Experts vind je ook in en Den Bosch en Utrecht
Ben jij onze nieuwe collega (zzp)
Wegens uitbreiding van activiteiten in heel Nederland komen wij graag in contact met lokale zelfstandige professionals. Ga jij deze nieuwe uitdaging aan?
 klik op de link voor meer informatie

Iedereen is een zorgconsument

Waarom is mijn gezondheid en vitaliteit mijn belang?

Jouw gezondheid is belangrijk. Natuurlijk, dit heeft alles te maken met hoe oud je wordt. Maar wat is vitaliteit nu eigenlijk. In onderstaande definitie wordt dit weergegeven. Meer dan alleen maar gezond eten en goed bewegen dus.

Vitaliteit Groep Nederland heeft de Vitaliteitfactor ontwikkeld om de kwaliteit van jouw leven te verhogen. Waarom? Het gaat er niet om hoe oud je wordt, het gaat er om dat je zo prettig mogelijk oud wordt, hoe oud dat ook mag zijn.Definitie Vitaliteit

Vitaliteit is anno de 21ste eeuw een containerbegrip dat vraagt om een duidelijke definitie. Vitaliteit betekent niet alleen voldoende bewegen en gezond eten. De definitie van Vitaliteit, basis voor de Vitaliteitfactor, is door de Vitaliteit Groep als volgt gedefinieerd:   
 
"Vitaliteit is de mentale en fysieke veerkracht en weerbaarheid om de kwaliteit van leven te optimaliseren, zowel qua privé als werk."De Vitaliteitfactor (zie de pagina Gezondheid) is jouw graadmeter. Jij bepaalt de Vitaliteitfactor samen met de Vitaliteit Expert. Je doet de digitale test en de Vitaliteit Expert gaat met jou in gesprek over de uitslag (interview).
 
Vervolgens schrijft de Vitaliteit Expert een rapport met adviezen en aanbevelingen. Hoe oud we worden hebben wij (nog) niet in de hand, maar wel de manier waarop. Lees verder op deze site de relatie tussen jouw gezondheid en vitaliteit en hoe jij jouw Vitaliteit (en dus jouw gezondheid) kunt beïnvloeden. Maak daarna een afspraak met één van de Vitaliteit Experts in jouw regio.

Tenslotte, waarom ben jij een zorgconsument? Omdat jij vroeg of laat zorg nodig hebt. Dan prettig om te weten wat jij voor zorgbehoefte kunt verwachten. De Vitaliteitfactor is er voor zorgconsumenten van 0 - 111 jaar (of ouder).VOORLICHTINGSCAMPAGNE: CHECK JE VITALITEITVoordat je een afspraak maakt met één van onze Vitaliteit Expert kun je eerst een zelf-test doen. Je kunt middels een eenvoudige vragenlijst bepalen hoe het is gesteld met jouw vitaliteit op alle levensgebieden. De uitslag wordt weergegeven in de symbolische kleuren (verkeerslicht) groen, oranje en rood. Bij de laatste 2 kleuren wordt een dringend advies gegeven om contact op te nemen met jouw Vitaliteit Expert.


20200202 Check Je Vitaliteit deelgebied Vitaliteit Groep connecting People V1 001
.
Campagne Check Je Vitaliteit is een samenwerkingsverband tussen Stichting Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ+) en Vitaliteit Groep Nederland. Check de website www.checkjevitaliteit.nl voor meer informatie en de test.

Vitaliteit Experts - Noord Nederland

Maak kennis met onze Vitaliteit Experts uit Zwolle. Klik op de één van de namen om meer over onze professionals te weten te komen.

Mariska Springer 230p

Mariska Springer

Vitaliteit Expert | IGZ+ gecertificeerd

Byzonnie Coaching | ADHD Coach

Foto Margreet Oosting 300x300p Profielpagina

Margreet Oosting

Vitaliteit Expert | IGZ+ gecertificeerd

Oost|West Coaching | Coach

hestermorsdorf240

Hester Morsdorf

Master Vitaliteit Expert | IGZ+ gecertificeerd

Supervisor | Psycholoog

Coach en trainer bij Vitaliteit Groep NederlandZelfstandig professionals (vacature)

Wegens uitbreiding van onze activiteiten maken wij graag kennis met zelfstandige professionals (zzp'ers) in Zwolle en Noord-Nederland (Groningen, Friesland, Drente, Overijssel en Flevoland).

De eerste stap na kennismaking is het volgen van de nieuwe Workshop ZZP-Partner. Je leer daarmee alle ins-and-outs over Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ Plus), het lezen van de rapportage van de Vitaliteitfactor met als doel samenwerking met de Vitaliteit Expert.Banner Opleiding Efficiency 001 def2


Wil jij actief samenwerken met de Vitaliteit Groep. Check dan de opleidingen tot Vitaliteit Expert, Vitaliteit Consultant of Regiomanager. De komende jaren richt de Vitaliteit Groep haar vizier op de realisatie van IGZ+ Vitaliteit Centra, jij kunt daar een rol in spelen. Klik op één van de buttons! Button Opleiding Vitaliteit Expert vierkant 002    Button Opleiding Vitaliteit Consultant vierkant 003    Button Opleiding Vitaliteit Groep Regio Manager vierkant 002Agenda Vitaliteit Groep Nederland

31
mrt
Bijna iedereen heeft ze: goede voornemens. Vaak gaan goede voornemens in het 1e kwartaal mis en vervallen mensen weer in oude gewoontes.

Wil je er nu eens echt mee aan de slag? Maak een afspraak met één van onze Vitaliteit Experts! 

Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS