De Vitaliteit Groep heeft vanuit kennis en ervaring de Vitaliteitfactor ontwikkeld. Vooral ervaring zorgt er voor dat de Vitaliteit Expert van alle markten thuis is. Niet persé qua kennis, dat is bijna onmogelijk, wel qua aanpak. Na de bepaling van uw Vitaliteitfactor kunt u de Vitaliteit Expert inschakelen om zaken, die actueel bij u spelen, aan te pakken. 

Veel tegenslagen in het leven maakt u (gelukkig) meestal maar één of twee keer mee. Net zoals de aankoop van een huis (makelaar) is  nu voor klachten rondom uw Vitaliteit de Vitaliteit Expert. Hij helpt u op weg op het onbekende pad dat gezondheidszorg heet. De huisarts is in eerste instantie de aangewezen persoon bij mentale of fysieke klachten, maar wat als er ook problemen zijn binnen uw omgeving (werk, relatie, overlijden) waarvan u niet zo snel weet hoe u er mee moet omgaan.


Artikel Advisering VE Gemeente en de Vitaliteit Expert 001

 
De Vitaliteit Expert kan dan voor u de persoon zijn die als 'makelaar' fungeert. Hij/zij opereert als coördinator, die indien nodig, ook samen met u naar collega-professionals toe gaat. De universele rapportage van de Vitaliteitfactor zorgt er sowieso voor dat een collega-professional (dit kan ook de huisarts zijn) snel kan inschatten wat uw klacht of probleem is en dit sneller kan oplossen, aan de hand van uw Vitaliteitfactor.


Vitaliteit Experts bieden begeleiding bij 002 800p


Vitaliteit Expert en het eigen vakgebied

Los van bovengenoemde functie van coördinator is een Vitaliteit Expert altijd gespecialiseerd in één van de vakgebieden van de 3 hoofdelementen van de Vitaliteitfatcor, te weten: mentale gezondheidszorg, fysieke gezondheidszorg en complementaire hulp- en dienstverlening. Hieronder een overzicht van alle mogelijke professionals binnen IGZ+ waar u mee te maken heeft of te maken krijgt. Al deze professionals kunnen met de Vitaliteitfactor werken wanneer zij de opleiding hebben gedaan.


Beroepen Vitaliteit Expert groene versie 001 met lijn 800p

Er zijn uiteraard meer functies en/of beroepen mogelijk, te veel om op te noemen. De Integrale Gezondheidszorg Plus is een branche met meer dan 50 hoofdberoepen. Mocht u zelf meer informatie willen hebben over de opleiding tot Vitaliteit Expert, ga dan naar de site van Vitaliteit Groep Nederland.

Vitaliteit Expert en zijn netwerk

Omdat een Vitaliteit Expert zijn eigen specialiteit is en coördinator heeft de Vitaliteit Expert een netwerk van professionals werkzaam binnen Integrale Gezondheidszorg, de Vitaliteit Expert weet de weg bij gemeente en instellingen en zorgt voor maatwerk wat betreft uw begeleiding en behandeling. 


Uw Experts in Vitaliteit locatie Den Bosch:          

                                
hestermorsdorf240 Hester Morsdorf         Martin bij Notaris Stichting IGZ Plus 300x300  Martin Jan Melinga


Regio Noord                : Vitaliteit Groep Zwolle

Regio Randstad          : Vitaliteit Groep Den Haag

Regio Midden-Zuid     : Vitaliteit Groep Den BoschFacebook Twitter Contact LinkedIN RSS