Vitaliteit Groep NederlandBen jij onze nieuwe collega in

Den Bosch | Utrecht | Zwolle
 
Word  VQ-Partner  o
f  Vitaliteit Expert

 klik op de link voor meer informatie
Vitaliteit is het kernwoord binnen onze organisatie. Vitaliteit is een begrip waaraan iedereen een andere invulling geeft. Vitaliteit is niet alleen bewegen, sporten en gezond eten. Vitaliteit is meer.

Op de vorige pagina staat de definitie volgens de Vitaliteit Groep: de mentale en fysieke veerkracht om de kwaliteit van leven te optimaliseren, zowel qua privé als werk. Een mond vol. Wellicht goed om dit uit te leggen op basis van het schema van de Vitaliteitfactor.

Deze wordt bepaald aan de hand van 3 hoofdgebieden (mentaal | fysiek | omgeving) en in totaal 11 deelgebieden, die belangrijk zijn voor ons allemaal:


20180225 Schema Vitaliteitfactor VF0301Q DEF

In bovenstaand schema zijn de 11 deelgebieden opgenomen met hun uitersten, zowel goed (groen) als alarmerend (rood). Ieder mens zit qua vitaliteit ergens op de lijn van groen naar rood, hoe groener hoe beter, rood of oranje vraagt om actie. Doelstelling van de Vitaliteitfactor is om deze niet alleen te laten bepalen als het 'slecht' met je gaat. Veel mensen zitten in het oranje gedeelte, hoe mooi is het om te werken naar een situatie waarin alle 11 deelgebieden (licht)groen zijn.

Het vervelende van het leven is dat wij vaak onverwachte situaties op ons pad krijgen  Wanneer je een goede Vitaliteit(factor) hebt, ben jij beter in staat (al of niet samen met de Vitaliteit Expert) de tegenvaller(s) op te vangen. Preventieve gezondheidszorg is waar de Vitaliteitfactor voor staat. Voorkomen is beter dan genezen. 

Wil jij nu al weten hoe jouw vitaliteit is op alle levensgebieden? Klik dan op onderstaande afbeelding en doe de gratis Vitaliteit Test van IGZ Plus. (Deze test resulteert in een indicatie van jouw algemene vitaliteit en is niet vergelijkbaar met de Vitaliteitfactor test.)


20190301 Homepage Check je Vitaliteit basis 008

 

Voor wie is de Vitaliteitfactor

De Vitaliteitfactor is geschikt voor mensen tussen 8 en 111 jaar. De VF Junior is voor (school-) kinderen van 8 tot 12 jaar, (schoolgaande) jeugd en jongvolwassenen van 13 tot 18 jaar. De Vitaliteitfactor Adult is bedoeld voor mensen tussen 18 - 65 jaar. De Vitaliteitfactor Senior is speciaal ontwikkeld voor (gepensioneerde) 65-plussers. 

De Vitaliteitfactor geeft je binnen 24 uur duidelijkheid over vragen over jouw gezondheid en de kern van eventuele klachten/problemen. Daarnaast wordt de Vitaliteitfactor ingezet ter voorkoming van klachten en problemen (preventie). Door regelmatig jouw Vitaliteitfactor te laten vaststellen, wordt (negatieve) verandering in jouw vitaliteit vroegtijdig gesignaleerd en kan worden ingegrepen voordat dit tot klachten of problemen leidt. Lees meer …

Heb jij interesse om je Vitaliteitfactor te laten bepalen? Neem dan contact op met één van onze Vitaliteit ExpertsJouw Vitaliteit Experts in de provincie Utrecht en Den Bosch

Voor al je vragen en/of problemen kun je hier contact opnemen voor een Vitaliteit Expert bij jou in de buurt. Klik hier voor meer informatie over de Vitaliteit Expert op de naam van de professional.

                                
hestermorsdorf240 Hester Morsdorf         Martin bij Notaris Stichting IGZ Plus 300x300  Martin Jan Melinga
                             
Master Vitaliteit Expert                           Vitaliteit Consultant
 

Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS