Vitaliteit Groep NederlandBen jij onze nieuwe collega in

Den Bosch | Utrecht | Zwolle
 
Word  VQ-Partner  o
f  Vitaliteit Expert

 klik op de link voor meer informatie
Wellicht ben je via één van onze twee hoofdsites www.vitaliteitgroep.nl of www.vitaliteitfactor.nl op de webpagina's van Vitaliteit Groep Utrecht terechtgekomen.

Vitaliteit Groep Nederland is een nieuwe organisatie (start-up) binnen de gezondheidszorg die een andere weg bewandelt dan zorg, ggz en welzijn tot nu toe hebben gedaan. Vitaliteit Groep Nederland realiseert de komende vijf jaar een landelijke organisatie van Vitaliteit Experts.

Vitaliteit Groep Utrecht is één van de eerste locaties waar je terecht kunt voor de bepaling van jouw Vitaliteitfactor. De locatiesites brengen je in contact met de eerste Vitaliteit Experts die Nederland rijk is. Via de site Utrecht komen wij graag in conctact met mensen die gaan voor een betere vitaliteit volgens onderstaande definitie. 
 

20180225 Definitie Vitaliteit Vitaliteitfactor DEF

Alle Vitaliteit Experts werken met de Vitaliteitfactor volgens de filosofie van Integrale Gezondheidszorg Plus en hebben allen hun eigen specialisaties. Integrale Gezondheidzorg Plus houdt in dat de Vitaliteit Experts rekening houden met fysieke (lichamelijke) gezondheid, mentale (psychische) gezondheid en de omgevingsfactoren die op beide van invloed zijn. De Vitaliteitfactor is een uniek en universeel instrument waarmee in principe binnen 24 uur bekend kan zijn welke problemen jij ervaart op alle drie de hoofdgebieden en vooral wat de oorzaken zijn en hoe deze kunnen worden aangepakt.

De Vitaliteitfactor is ontwikkeld door Vitaliteit Groep Nederland voor alle ruim 17 miljoen zorgconsumenten van alle generaties. Iedere Nederlander is een zorgconsument, jij dus ook. Wil je meer lezen over zorgconsument en de Vitaliteitfactor klik dan op de links.

Je blijft binnen de website www.vitaliteitfactor.nl. Je kunt op elke pagina terug naar de locatie van jouw keuze, in dit geval Utrecht.


Zorgconsument familie in 004 def
 
Vitaliteit Groep Utrecht heeft als werkgebied de provincie Utrecht, Noord-Holland, Flevoland en Gelderland. Voor de andere provincies kun je terecht bij Vitaliteit Groep Den Bosch (Zuid NL) en voor Noord-Oost Nederland bij Vitaliteit Groep Zwolle. (Nu nog vanuit 3 locaties. Er wordt hard gewerkt aan landelijke dekking.)

Je kunt hier niet alleen terecht voor de bepaling van jouw Vitaliteitfactor, maar ook voor begeleiding/coaching onder andere bij:

·        stress, burn-out, depressieve klachten, AD(H)D, ASS, bipolaire stoornis
·        relatieproblemen (o.a. scheiding)
·        school- of leerproblematiek
·        opvoedvragen
·        gedragsproblemen
·        pijnklachten
·        gewichtsproblemen (onder- of overgewicht)
·        werkgerelateerde problemen (o.a. re-integratie)
·        financiële (o.a. schulden, faillissement) en juridische vragen of problemen.

Een Vitaliteit Expert is een zorgverlener die zijn of haar eigen specialisatie heeft en is opgeleid om generalistisch te denken volgens de filosofie van Integrale Gezondheidszorg Plus. Een Vitaliteit Expert kijkt verder dan alleen jouw klachten en ziet oorzaak en gevolg. 20190301 Banner opleiding Q1 2019 bril bomen nieuw2 003Zelftstandige (zorg)professionals


Ben jij zorgverlener en wil jij ook werken via bovenstaande filosofie, ga dan naar de website www.vitaliteitgroep.nl. Vitaliteit Groep Nederland is het eerste kennis- en opleidingsinstituut binnen Integrale Gezondheidszorg Plus. Binnen 4 opleidingsdagen kun jij je het werken met de Vitaliteitfactor eigen maken.

Jouw Vitaliteit Experts in Utrecht:                                          

hestermorsdorf240  Hester Morsdorf                              Martin bij Notaris Stichting IGZ Plus 300x300  Martin Jan Melinga
                        Master Vitaliteit Expert                                           Vitaliteit Consultant 
Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS