Waarschijnlijk bent u via één van onze twee hoofdsites www.vitaliteitgroep.nl of www.vitaliteitfactor.nl op de webpagina's van Vitaliteit Groep Den Bosch terechtgekomen.

Vitaliteit Groep Nederland is een start-up binnen de gezondheidszorg die een andere weg bewandelt dan zorg, ggz en welzijn tot nu toe hebben gedaan. Vitaliteit Groep Nederland realiseert in de komende vijf jaar een landelijke organisatie van Vitaliteit Experts.

Vitaliteit Groep Den Bosch is één van de eerste locaties waar u terecht kunt voor de bepaling van uw Vitaliteitfactor. Deze locatie is tevens het hoofdkantoor van Vitaliteit Groep Nederland. De locatiessites brengen u in contact met de eerste Vitaliteit Experts die Nederland rijk is. Via de site Den Bosch komen wij graag in conctact met mensen die gaan voor een betere vitaliteit volgens onderstaande definitie. 
 

20170701 Definitie VITALITEIT voor VGNL sites groen 001

Alle Vitaliteit Experts werken met de Vitaliteitfactor volgens de filosofie van Integrale Gezondheidszorg Plus en hebben allen hun eigen specialisaties. Integrale Gezondheidzorg Plus houdt in dat de Vitaliteit Experts rekening houden met uw fysieke (lichamelijke) gezondheid, uw mentale (psychische) gezondheid en de omgevingsfactoren die op beiden van invloed zijn. De Vitaliteitfactor is een uniek en universeel instrument waarmee in principe binnen 24 uur bekend kan zijn welke problemen u ervaart op alle drie de gebieden en vooral wat de oorzaken zijn  en hoe deze kunnen worden aangepakt.

De Vitaliteitfactor is ontwikkeld door Vitaliteit Groep Nederland voor alle ruim 17 miljoen zorgconsumenten van alle generaties. Iedere Nederlander is dus een zorgconsument, u dus ook. Wilt u meer lezen over zorgconsument en de Vitaliteitfactor klik dan op de links.

U blijft binnen de website www.vitaliteitfactor.nl en u kunt op elke pagina terug naar de locatie van uw keuze, in dit geval Den Bosch.


Zorgconsument familie in 004 def
 
Vitaliteit Groep Den Bosch heeft als werkgebied de provincie Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland en Limburg. Voor de andere provincies kunt u terecht bij Vitaliteit Groep Den Haag (Randstaden) en voor Noord-Oost Nederland bij Vitaliteit Groep Zwolle. (Nu nog vanuit 3 locaties wordt hard gewerkt aan een landelijke dekking.)

U kunt hier niet alleen terecht voor de bepaling van uw Vitaliteitfactor, maar ook voor begeleiding/coaching onder andere bij:

·        stress, burn-out, depressieve klachten, AD(H)D, ASS, bipolaire stoornis
·        relatieproblemen (o.a. scheiding)
·        school- of leerproblematiek
·        opvoedvragen
·        gedragsproblemen
·        pijnklachten
·        gewichtsproblemen (onder- of overgewicht)
·        werkgerelateerde problemen (o.a. re-integratie)
·        financiële (o.a. schulden, faillissement) en juridische vragen of problemen.

Een Vitaliteit Expert is een zorgverlener die zijn of haar eigen speciilisatie heeft en is opgeleid om generalistisch te denken volgens de filosofie van Integrale Gezondheidszorrg Plus. Een Vitaliteit Expert kijkt verder dan alleen uw klachten en ziet oorzaak en gevolg. 


Banner Vacature Opleidingen Vitaliteit Groep Nederland def 007

Zorgverleners
Bent u zorgverlener en wilt u ook werken via bovenstaande filosofie, ga dan naar de website www.vitaliteitgroep.nl. Vitaliteit Groep Nederland is het eerste kennis- en opleidingsinstituut binnen Integrale Gezondheidszorg Plus. In 4 dagen kunt u zich het werken met de Vitaliteitfactor eigen maken.

Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS