Leefstijl Gezondheidszorg

De Nieuwe Norm in gezondheidszorg. Vitaliteit Groep Nederland heeft voor Leefstijl Gezondheidszorg een uniek- en universeel intake-instrument ...

Lees meer

Prev Next

VITALITEIT GROEP MIDDEN NEDERLAND

Vitaliteit Groep Nederland introdcueert samen met Stichting IGZ PLus Leefstijl Gezondheidszorg in Nederland. Wij werken graag samen met (zzp) professionals die samen met ons de regio Midden Nederland (provincies Noord- en Zuid Holland en Utrecht) gaan realiseren middels Leefstijl Gezondheidscentra. 

Ben jij onze nieuwe collega (zzp)
Wegens uitbreiding van activiteiten in heel Nederland komen wij graag in contact met lokale zelfstandige professionals. Ga jij deze nieuwe uitdaging aan?
 klik op de link voor meer informatie

Iedereen is een zorgconsument

Waarom is mijn gezondheid en vitaliteit mijn belang?

Jouw gezondheid is belangrijk. Natuurlijk, dit heeft alles te maken met hoe oud je wordt. Maar wat is vitaliteit nu eigenlijk. In onderstaande definitie wordt dit weergegeven. Meer dan alleen maar gezond eten en goed bewegen dus.

Vitaliteit Groep Nederland heeft de Vitaliteitfactor ontwikkeld om de kwaliteit van jouw leven te verhogen. Waarom? Het gaat er niet om hoe oud je wordt, het gaat er om dat je zo prettig mogelijk oud wordt, hoe oud dat ook mag zijn.Definitie Vitaliteit

Vitaliteit is anno de 21ste eeuw een containerbegrip dat vraagt om een duidelijke definitie. Vitaliteit betekent niet alleen voldoende bewegen en gezond eten. De definitie van Vitaliteit, basis voor de Vitaliteitfactor, is door de Vitaliteit Groep als volgt gedefinieerd:   
 
"Vitaliteit is de mentale en fysieke veerkracht en weerbaarheid om de kwaliteit van leven te optimaliseren, zowel qua privé als werk."De Vitaliteitfactor (zie de pagina Gezondheid) is jouw graadmeter. Jij bepaalt de Vitaliteitfactor samen met de Vitaliteit Expert. Je doet de digitale test en de Vitaliteit Expert gaat met jou in gesprek over de uitslag (interview).
 
Vervolgens schrijft de Vitaliteit Expert een rapport met adviezen en aanbevelingen. Hoe oud we worden hebben wij (nog) niet in de hand, maar wel de manier waarop. Lees verder op deze site de relatie tussen jouw gezondheid en vitaliteit en hoe jij jouw Vitaliteit (en dus jouw gezondheid) kunt beïnvloeden. Maak daarna een afspraak met één van de Vitaliteit Experts in jouw regio.

Tenslotte, waarom ben jij een zorgconsument? Omdat jij vroeg of laat zorg nodig hebt. Dan prettig om te weten wat jij voor zorgbehoefte kunt verwachten. De Vitaliteitfactor is er voor zorgconsumenten van 0 - 111 jaar (of ouder).VOORLICHTINGSCAMPAGNE: CHECK JE VITALITEITVoordat je een afspraak maakt met één van onze Vitaliteit Expert kun je eerst een zelf-test doen. Je kunt middels een eenvoudige vragenlijst bepalen hoe het is gesteld met jouw vitaliteit op alle levensgebieden. De uitslag wordt weergegeven in de symbolische kleuren (verkeerslicht) groen, oranje en rood. Bij de laatste 2 kleuren wordt een dringend advies gegeven om contact op te nemen met jouw Vitaliteit Expert.


20200202 Check Je Vitaliteit deelgebied Vitaliteit Groep connecting People V1 001
.
Campagne Check Je Vitaliteit is een samenwerkingsverband tussen Stichting Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ+) en Vitaliteit Groep Nederland. Check de website www.checkjevitaliteit.nl voor meer informatie en de test.

Vitaliteit Experts: Midden Nederland

Maak kennis met onze Vitaliteit Experts in Midden-Nederland. Klik op de één van de namen om meer over onze professionals te weten te komen. 

hestermorsdorf240


Hester Morsdorf

Master Vitaliteit Expert | IGZ+ gecertificeerd

Supervisor | Psycholoog,

Coach en trainer bij Vitaliteit Groep Nederland

 

Vitaliteit Consultant | IGZ+ gecertificeerd

Crisismanager | NLP Coach

Coach en trainer bij Vitaliteit Groep NederlandZelfstandig (zorg) professionals (vacature)

Wegens uitbreiding van onze activiteiten maken wij graag kennis met zelfstandige professionals (zzp'ers) in de regio's Utrecht, Noord- en Zuid Holland, Flevoland, Friesland, Groningen, Drente, Overijssel, Gelderland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg. 

De eerste stap na kennismaking is het volgen van de nieuwe introductie Workshop VitaliteitQuotiënt. Je leert daarmee alle ins-and-outs over Leefstijl Gezondheidszorg, het lezen van de rapportage van de Vitaliteitfactor met als doel samenwerking met de Vitaliteit Expert.


Banner VQ en H2O nieuw VGNL V3 basis 003lijnVQ2 

Agenda Vitaliteit Groep Nederland

31
mrt
Bijna iedereen heeft ze: goede voornemens. Vaak gaan goede voornemens in het 1e kwartaal mis en vervallen mensen weer in oude gewoontes.

Wil je er nu eens echt mee aan de slag? Maak een afspraak met één van onze Vitaliteit Experts! 

Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS