De andere weg binnen gezondheidszorg en daarbuiten.

Voorkomen is beter dan genezen. De Vitaliteitfactor helpt u daarmee op weg. Veel klachten zijn in een vroeg stadium nog niet zichtbaar en kunnen met ...

Lees meer

Prev Next

VITALITEIT GROEP | DEN BOSCH

Regio's: Noord-Brabant | Utrecht | Gelderland | Limburg 


Onze Vitaliteit Experts zijn actief in Midden-Zuid Nederland. Bij ons krijgt u advies omtrent Vitaliteit, zowel privé als zakelijk en u kunt de Vitaliteitfactor laten bepalen met als resultaat een uitgebreid advies. Check onze website en maak een afspraak.
VACATURES VITALITEIT GROEP


Bent u zorgverlener (zzp) en wilt u ook een andere weg inslaan binnen Zorg of GGZ?
Maak dan kennis met één van onze Vitaliteit Experts in: 

DEN BOSCH  |  DEN HAAG  |  ZWOLLE
31
jan
Bijna iedereen heeft ze: goede voornemens. Wilt u er nu eens echt mee aan de slag? Maak een afspraak met één van onze Vitaliteit Experts! 
1
feb
Bent u (zelfstandig) hulp- of dienstverlener en is samenwerken met andere (zelfstandige) professionals logisch, maar komt het er niet van?

Voorlichtingscampagne 'Check Je Vitaliteit'

Stress, zowel thuis als op het werk, zijn van grote invloed op onze omgeving, gezondheid en onze vitaliteit.

De campagne Check Je Vitaliteit heeft dit najaar als thema "Voorkom STRESS thuis en op je werk'. Voorkomen is beter dan genezen. Via de site kunt u de kosteloze IGZ+ Vitaliteit TEST doen.

Check Je Vitaliteit TEST afbeelding VGNL VF 003

Campagne Check Je Vitaliteit is een samenwerkingsverband tussen Stichting Integrale Gezondheidszorg (IGZ+) en Vitaliteit Groep Nederland. Check de website www.checkjevitaliteit.nl voor meer informatie en de test.Zorgconsument en zorgverlener

De zorgconsument bent u! U bent één van de ruim 17 miljoen zorgconsumenten die recht hebben op de beste zorg tegen een betaalbare prijs. Nederland telt ook ruim 2 miljoen zorgverleners binnen de Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ+). 

Zorgconsument familie in 004 def

Het hoe en waarom achter de zorgconsument, de zorgverlener en zorgplanning vindt u op de site van onze partner Stichting IGZ+ www.igzplus.nl

Vitaliteit Experts - Midden-Zuid NL

hestermorsdorf240

Hester Morsdorf

Master Vitaliteit Expert | Supervisor | Psycholoog,
Coach en trainer bij Vitaliteit Groep Nederland

  Vitaliteit Consultant | Crisismanager | NLP Coach
Coach en trainer bij Vitaliteit Groep Nederland Button Opleiding Vitaliteit Expert vierkant 002    Button Opleiding Vitaliteit Consultant vierkant 003    Button Opleiding Vitaliteit Groep Regio Manager vierkant 002


Zelfstandig professionals (zzp)

Word u onze nieuwe collega? Wilt u werken als Vitaliteit Expert, Vitaliteit Consultant of Regiomanager? Klik op één van bovenstaande afbeeldingen voor meer informatie over de opleidingsmogelijkheden. 
Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS