Vitaliteit Groep Midden NL

Ben jij onze nieuwe collega in
Den Bosch | Den Haag | Utrecht | Zwolle
 
 klik op de link voor meer informatie
en de provincie UTRECHT. De eerste Vitaliteit Experts zijn al weer ruim een jaar aan het werk in Den Bosch, Utrecht en Zwolle. Met vier zelfstandige professionals gaan wij de wereld niet veranderen. Dat is ook geen doelstelling van Vitaliteit Groep Nederland. Wat wel een doelstelling is van de Vitaliteit Groep is dat de zorgconsument (cliënt of patiënt) sneller, beter en bij voorkeur tegen lage(re) kosten begeleid of behandeld kan worden.

Wanneer we kijken naar Nederland anno de 21ste eeuw zien wij een aantal feiten:

1.      Gebrek aan medewerkers in zorg, ggz en welzijn
2.      Gebrek aan geld voor zorg, ggz en welzijn
3.      Gebrek aan samenwerking tussen zorg, ggz, welzijn 

Deze drie belangrijke feiten bestonden al voor de verandering in ons zorgstelsel (2006). Marktwerking zou de grote oorzaak zijn van het huidige falen van de gezondheidszorg en wat daar mee te maken heeft. De zorgkosten zijn meer dan verdubbeld sinds 2006 (van 50 miljard naar 100 miljard) en als we daar de kosten van de ‘sociale euro’ bij optellen, komen wij tot bijna 200 miljard die wordt uitgeven aan gezondheidszorg en aanvullende hulp- en dienstverlening.

De toekomst nu al in de praktijk

Als zorgconsument (ruim 17 miljoen mensen) en ruim 2 miljoen zorgverleners (zelfstandig of in loondienst) hebben wij de toekomst in handen. Een bekend gezegde is “als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, krijg je wat je altijd hebt gekregen'. Tevens het motto van de campagne ‘Check Je Vitaliteit’, die Stichting IGZ Plus samen met de Vitaliteit Groep realiseert. (klik op onderstaande afbeelding en doe de gratis IGZ+ Vitaliteit Test).

Wanneer er te weinig mensen zijn, te weinig geld en relatief weinig samenwerking is en je blijft daar mee doorgaan dan zal het tekort aan mensen en geld blijven stijgen. Wij krijgen dan steeds minder voor ‘ons geld’ wat betreft gezondheidszorg. Met samenwerken wordt het werk lichter, zijn minder mensen nodig en stijgt de kwaliteit van de geleverde zorg. Wat willen wij nog meer?


20180314 Homepage Check Je Vitaliteit Stress en Burn out BASIS4 ORANJE 004


Introductie Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ+)

Daarom de introductie van IGZ+ voor iedere Nederlander. Wat dat is? Lees deze site, maak kennis met de Vitaliteitfactor en doe de gratis IGZ+ Vitaliteit Test. Jij wordt dan, net als wij, bewust van de synergie tussen fysiek en mentale gezondheid en onze omgeving. Niets staat los van elkaar en alles beïnvloedt elkaar. De Vitaliteitfactor maakt het helder voor jou.

20180317 IGZ doe de test button Basis DEF
 
We horen graag jouw reactie en eventuele vragen! Dat geldt voor zorgconsumenten en zelfstandige professionals (zorgverleners binnen IGZ+)

Vitaliteit Groep Nederland
Expert binnen Integrale Gezondheidszorg Plus


Aanbod opleidingen VGNL Andere kijk versie 002Voor zelfstandige professionals (zzp)

Wil jij bovenstaande filosofie nu al in jouw praktijk brengen, volg dan de opleiding tot Vitaliteit Expert en ga dan naar de website  www.vitaliteitgroep.nl. Vitaliteit Groep Nederland is het eerste kennis- en opleidingsinstituut binnen Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ Plus). Binnen 4 opleidingsdagen kun jij je het werken met de Vitaliteitfactor eigen maken. 

Nieuw in het assortiment is de eendaagse Workshop ZZP-Partner IGZ Plus. Vitaliteit Experts werken bij voorkeur samen met gecertificeerde ZZP-Partners


Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS