Vitaliteit Groep Zwolle

Ben jij onze nieuwe collega in
Den BoschDen Haag | UtrechtZwolle
 
 klik op de link voor meer informatie
De eerste Vitaliteit Experts zijn aan het werk in Nederland, in Den Bosch, Den Haag, Utrecht en Zwolle. Met zes zelfstandige professionals gaan wij de wereld niet veranderen. Dat is ook geen doelstelling van Vitaliteit Groep Nederland. Wat wel een doelstelling is van de Vitaliteit Groep is dat de zorgconsument (cliënt of patiënt) sneller, beter en bij voorkeur z tegen lage kosten begeleid of behandeld kan worden.

Wanneer we kijken naar Nederland anno de 21ste eeuw zien wij een aantal feiten:

1.      Er is een gebrek aan medewerkers in zorg, ggz en welzijn
2.      Er is een gebrek aan geld voor zorg, ggz en welzijn
3.      Gebrek aan samenwerking tussen zorg, ggz, welzijn 

Deze drie belangrijke feiten waren er ook al voor de verandering in ons zorgstelsel (2006). Marktwerking zou de grote oorzaak zijn van het huidige falen van de gezondheidszorg en wat daar mee te maken heeft. De zorgkosten zijn meer dan verdubbeld sinds 2006 (van 50 miljard naar 100 miljard) en als we daar de kosten van de ‘sociale euro’ bij optellen komen wij tot bijna 200 miljard die worden uitgeven aan Gezondheidszorg en aanvullende hulp- en dienstverlening.

De toekomst nu al in de praktijk

Als zorgconsument (ruim 17 miljoen mensen) en ruim 2 miljoen zorgverleners (zelfstandig of in loondienst) hebben wij de toekomst in handen. Een bekend gezegde is “als je blijft doen wat je altijd gedaan hebt, blijf je krijgen wat je altijd gekregen hebt'. Tevens het motto van de campagne ‘Check Je Vitaliteit’ wat Stichting IGZ Plus samen met de Vitaliteit Groep realiseert. (klik op onderstaande afbeelding en doe de gratis IGZ+ Vitaliteit Test).

Wanneer er te weinig mensen, te weinig geld is en relatief weinig samenwerking en je blijft daar mee doorgaan dan zal het tekort aan mensen en geld blijven stijgen. Wij krijgen dan steeds minder voor ‘ons geld’ wat betreft gezondheidszorg. Met samenwerken wordt het werk lichter, zijn er minder mensen nodig en stijgt de kwaliteit van de geleverde zorg. Wat willen wij nog meer?Basis3 home page potlood stress 960x500 versie 001 campagne tekst NLP rood 1Introductie Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ+)

Daarom de introductie van IGZ+ voor iedere Nederlander. Wat dat is? Lees deze site, maak kennis met de Vitaliteitfactor en doe de gratis IGZ+ Vitaliteit Test. U wordt dan, net als wij, bewust van de synergie tussen fysiek en mentale gezondheid en onze omgeving. Niets staat los van elkaar en alles beïnvloed elkaar. De Vitaliteitfactor maakt het helder voor u.
A Button Doe de IGZ TEST basis 150p MET TEKST 002
 
We horen graag uw reactie en eventuele vragen en dat geldt voor zorgconsumenten en zelfstandige professionals (zorgverleners binnen IGZ+)

Vitaliteit Groep Nederland
Expert binnen Integrale Gezondheidszorg PlusAanbod opleidingen Vitaliteit Groep 600x200 VERSIE 3Voor zelfstandige professionals (zzp)

Wilt u bovenstaande filosofie nu al in uw praktijk brengen, volg dan de opleiding tot Vitaliteit Expert en ga dan naar de website  www.vitaliteitgroep.nl. Vitaliteit Groep Nederland is het eerste kennis- en opleidingsinstituut binnen Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ Plus). Binnen 4 opleidingsdagen kunt u zich het werken met de Vitaliteitfactor eigen maken. 

Nieuw in het assortiment is de eendaagse Workshop ZZP-Partner IGZ Plus. Vitaliteit Experts werken bij voorkeur samen met gecertificeerde ZZP-Partners


Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS