Depressie of burn-out is te voorkomen door preventie binnen de gezondheidszorg! Hoe? Doordat de Vitaliteit Expert niet alleen de oorzaak, maar ook het gevolg ziet bij psychische en fysieke klachten. Hij of zij is opgeleid als expert binnen de Integrale Gezondheidszorg, zowel op het gebied van mentaal en fysiek als de omgevingsfactoren, die daarop van invloed zijn. 

Hoe doet de Vitaliteit Expert dat? Door inzet van de Vitaliteitfactor bij zijn/haar cliënten of patiënten in eigen praktijk. Ook in het bedrijfsleven is de Vitaliteitfactor goed toepasbaar. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen. De Vitaliteitfactor kan worden gebruikt bij het verlagen van ziekteverzuim, het vinden van een nieuwe baan voor een werknemer (re-integratie) of het voorkomen van een uitkering (gemeente of UWV).

Daarom staat de Vitaliteit Expert centraal in de samenleving en de gezondheidszorg.

De Vitaliteitfactor kan ook worden toegepast wanneer u ontevreden bent op één of meerdere van onderstaande 11 levensgebieden. De levensgebieden (of werkgebieden van de Vitaliteit Expert) zijn de 11 belangrijkste pijlers van uw leven. Deze pijlers hebben onderling invloed op elkaar. Voorbeeld: U bent ontevreden met uw baan. Dat kan leiden tot hoofdpijn en nekklachten (fysiek), maar ook tot neerslachtigheid (mentaal). Als daar ook nog financiële problemen bijkomen, beïnvloedt dat weer uw hoofdpijn en neerslachtige stemming. De Vitaliteit Expert vindt met behulp van de Vitaliteitfactor de oorzaken van uw klachten of problemen én de oplossing!


20160401-Schema-Vitaliteitfactor-V1 2 bklik op de afbeelding en ga naar de pagina Vitaliteitfactor


Heeft u levensvragen die u al heel lang beantwoord wilt hebben? Heeft u fysieke of mentale klachten (zie bovenstaand overzicht) en wilt u (nog) niet naar de dokter? Praat dan met de Vitaliteit Expert in uw regio en doe de Vitaliteitfactor

Tot 31 juli 2018 is de introductieprijs € 199,- (normaal € 249,-). Met de Vitaliteitfactor weet u waar u aan toe bent en dat is tenslotte waar het om draait; om u! Vraag de berekening (inclusief gesprek) vandaag nog aan!Waarom deze Vitaliteitfactor? Omdat wij een APK (veiligheid) voor onze auto wel gewoon vinden. Daarom ook de introductie van de campagne "Check Je Vitaliteit" waar u een gratis test kunt doen. Zie de Vitaliteitfactor als een soort APK voor uw gezondheid. Klik op bovenstaande afbeelding en vraag de berekening van de Vitaliteitfactor aan voor de actieprijs van € 199,- inclusief btw.
Uw Vitaliteit Experts in: 
Basis blgr VF Groepssites button Den Bosch
Basis blgr VF Groepssites button Den Haag
Basis blgr VF Groepssites button Zwolle
Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS