In de Week tegen Kindermishandeling (van 14 t/m 20 november 2016) ook aandacht voor de aanstaande introductie (najaar 2016) van de Vitaliteitfactor Junior. Vanaf januari 2017 start de opleiding tot Vitaliteit Expert Junior. Waarom? Omdat ouders onderstaande vragen vaak stellen:

• Blijven de schoolresultaten van uw kinderen achter?
• Wilt u uw kinderen ook wel eens achter het behang plakken?
• Heeft uw zoon of dochter weinig vriendjes?

De meeste ouders zullen dit in meer of mindere mate herkennen en zich soms zorgen maken. Daarom komt er naast de www.vitaliteitexpert.nl met de Vitaliteitfactor voor volwassenen, de VitaliteitFactor Junior ontwikkeld. De Vitaliteitfactor junior is voor kinderen van 8 en 12 jaar en jeugd/jongvolwassenen van 13 en18 jaar.

Kind alleen op straat - Vitaliteitfactor Junior

Het gedrag van uw kind is soms tijdelijk ‘anders’ dan u verwacht of wenst. Kinderen zijn volop in ontwikkeling en daar hoort ook het uitproberen van hun mogelijkheden, verworven vaardigheden en opzoeken van (uw) grenzen bij. Soms is het gedrag van een kind belemmerend voor het kind zelf, zijn of haar ouder(s) en/of de leerkracht.

Het kan zijn dat u zich om een andere reden zorgen maakt om uw kind. Bijvoorbeeld omdat uw kind verdrietig of somber is en blijft, zich terugtrekt, onderpresteert op school, geen vriendjes heeft of ‘anders’ reageert dan andere kinderen, waardoor pesten op school ook één van de problemen kan zijn.

Jongen gespest - Vitaliteitfactor Junior

Met behulp van een digitale vragenlijst (Vitaliteitfactor Junior) en een gesprek van ca. 50 minuten met één van onze Vitaliteit Experts wordt duidelijk wat de oorzaken van de klachten of problemen zijn en krijgt u onderbouwd advies om de klachten of problemen, al of niet samen met een gespecialiseerde Vitaliteit Expert, aan te pakken.

De Vitaliteitfactor Junior voor kinderen tussen 8 en 12 jaar vraagt op de volgende terreinen uit:

Fysieke Vitaliteit (Lichamelijke gezondheid, Beweging en Voeding)
Mentale Vitaliteit (Psychische gezondheid en Welzijn)
Omgeving & Vitaliteit (Sociaal-maatschappelijk, School)

De Vitaliteitfactor Junior voor jeugd/jongvolwassenen tussen 13 en 18 jaar is iets uitgebreider. Bij Mentale Vitaliteit wordt  het deelgebied Zingeving toegevoegd en bij Omgeving & Vitaliteit het deelgebied Financieel.

Nadat de Vitaliteitfactor is vastgesteld (n.a.v. de vragenlijst en het gesprek) ontvangt u een uitgebreide rapportage, waarin ook het advies is opgenomen. Voor meer informatie of het aanvragen van de digitale test (Vitaliteitfactor Junior) kunt u contact met ons opnemen. De Vitaliteitfactor Junior wordt in het najaar van 2016 geintroduceerd.Opleiding Vitaliteit Expert | Bent u professional? Check dan onze website www.vitaliteitgroep.nl en kom meer te weten over de opleiding en de mogelijkheden tot samenwerking binnen de Vitaliteit Groep. U kunt ook mailen met Hester Morsdorf |

D
e opleiding Vitaliteit Expert Junior start in januari 2017, de eerste mogelijkheid is 27, 28 en 29 januari 2017 wanneer de basis-opleiding van start gaat. Vervolgens zijn er mogelijkheden op 24 (en 25/26) februari en 24 (en 25/26) maart 2017. U kunt zich natuurlijk nu al inschrijven voor deze unieke opleiding die begeleiding en behandeling van kinderen maximaliseert.

Schrijft u zich in vóór 15 december 2016 dan krijgt u 10% introductie korting op de prijs van de opleiding. 
Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS