Vitaliteit Groep Den Haag

Ben jij onze nieuwe collega in
Den Bosch Den Haag | Utrecht | Zwolle
 
 klik op de link voor meer informatie
Wellicht ben je via één van onze twee hoofdsites www.vitaliteitgroep.nl of www.vitaliteitfactor.nl op de webpagina's van Vitaliteit Groep Den Haag terechtgekomen.

Vitaliteit Groep Nederland is een nieuwe organisatie (start-up) binnen de gezondheidszorg die een andere weg bewandelt dan zorg, ggz en welzijn tot nu toe hebben gedaan. Vitaliteit Groep Nederland realiseert de komende vijf jaar een landelijke organisatie van Vitaliteit Experts.

Vitaliteit Groep Den Haag is één van de eerste locaties waar je terecht kunt voor de bepaling van jouw Vitaliteitfactor. De locatiessites brengen je in contact met de eerste Vitaliteit Experts die Nederland rijk is. Via de site Den Haag komen wij graag in conctact met mensen die gaan voor een betere vitaliteit volgens onderstaande definitie.20180225 Definitie Vitaliteit Vitaliteitfactor DEFMaak kennis met de professionals van Vitaliteit Groep Den Haag:

Voor al jouw vragen en/of problemen kun je hier contact opnemen met een Vitaliteit Expert bij jou in de buurt. Klik op één van de namen om meer te weten over de achtergrond van jouw Vitaliteit Expert en het maken van een afspraak. Onze Vitaliteit Experts zijn zelfstandig professionals met een eigen praktijk in Den Haag.

Jouw Vitaliteit Experts in Den Haag:

peter pakvis  
Peter J. Pakvis                                margriet van as 300x300  Margriet Pakvis-Van As

Wegens uitbreiding van onze activiteiten in Den Haag e.o. nodigen wij zelfstandige professsionals (zzp) uit contact met ons op te nemen. Graag bespreken wij een mogelijke samenwerking als ZZP-Partner.

Peter en Margriet worden in hun activiteiten ondersteund door Hester en Martin van Vitaliteit Groep Nederland.
                                          

hestermorsdorf240  Hester Morsdorf                              Martin bij Notaris Stichting IGZ Plus 300x300  Martin Jan Melinga
                        Master Vitaliteit Expert                                           Vitaliteit Consultant Vitaliteit Groep Den Haag heeft als werkgebied de Randstad (vanuit Den Haag). Voor de andere provincies kun je terecht bij Vitaliteit Groep Zwolle (Zwolle en Noord Nederland) en voor Midden-Zuid Nederland bij Vitaliteit Groep Den Bosch. (Nu nog vanuit 3 locaties. Er wordt hard gewerkt aan een landelijke dekking.)

Je kunt in Den Haag niet alleen terecht voor de bepaling van je Vitaliteitfactor, maar ook voor begeleiding/coaching onder andere bij:

·        stress, burn-out, depressieve klachten, AD(H)D, ASS, bipolaire stoornis
·        relatieproblemen (o.a. scheiding)
·        school- of leerproblematiek
·        opvoedvragen
·        gedragsproblemen
·        pijnklachten
·        gewichtsproblemen (onder- of overgewicht)
·        werkgerelateerde problemen (o.a. re-integratie)
·        financiële (o.a. schulden, faillissement) en juridische vragen of problemen.

Een Vitaliteit Expert is een zorgverlener die zijn of haar eigen specialisatie heeft en is opgeleid om generalistisch te denken volgens de filosofie van Integrale Gezondheidszorg Plus. Een Vitaliteit Expert kijkt verder dan alleen jouw klachten en ziet oorzaak en gevolg.20180225 Beroepen ZZP Partner en Vitaliteit Expert DEFAlle Vitaliteit Experts werken met de Vitaliteitfactor volgens de filosofie van Integrale Gezondheidszorg Plus en hebben allen hun eigen specialisaties. Integrale Gezondheidzorg Plus houdt in dat de Vitaliteit Experts rekening houden met je fysieke (lichamelijke) en mentale (psychische) gezondheid en de omgevingsfactoren die op beide van invloed zijn. 

Meer over de Vitaliteitfactor lees je op de pagina Gezondheid.Banner3 Opleiding Vitaliteit Groep 200p Algemeen


 

Voor zelfstandige professionals (zzp)

Ben jij professional en wil jij ook werken via bovenstaande filosofie, ga dan naar de website www.vitaliteitgroep.nl. Vitaliteit Groep Nederland is het eerste kennis- en opleidingsinstituut binnen Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ Plus). Binnen 4 opleidingsdagen kun jij je het werken met de Vitaliteitfactor eigen maken.
Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS