De toekomst al in de praktijk in Den Haag

De eerste Vitaliteit Experts zijn al weer een jaar aan het werk in Nederland, in Den Bosch, Den Haag, Utrecht en Zwolle. Met zes zelfstandige ...

Lees meer

Prev Next

Vitaliteit Groep Den Haag e.o.

Onze Vitaliteit Experts zijn werkzaam in DEN HAAG, de overige RANDSTAD en ZEELAND. Bij ons krijg je advies en begeleiding met betrekking tot jouw Vitaliteit op alle (levens)gebieden. Werkgevers kunnen contact opnemen met onze Vitaliteit Consultant.

Vitaliteit Experts vind je ook in  Den BoschUtrecht en Zwolle
BEN JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?
Wegens uitbreiding van onze activiteiten in heel Nederland komen wij graag in contact met lokale zelfstandige professionals (zzp).

Ga jij deze nieuwe uitdaging aan?
 klik op de link voor meer informatie

De zorgconsument ben jij!

Wat hebben gezondheid en vitaliteit met elkaar te maken?

Jouw gezondheid is belangrijk. Natuurlijk, dit heeft alles te maken met hoe oud je wordt. Maar wat is vitaliteit nu eigenlijk. In onderstaande definitie wordt dit weergegeven. Meer dan alleen maar gezond eten en goed bewegen dus.

Vitaliteit Groep Nederland heeft de Vitaliteitfactor ontwikkeld om de kwaliteit van jouw leven te verhogen. Waarom? Het gaat er niet om hoe oud je wordt, het gaat er om dat je zo prettig mogelijk oud wordt, hoe oud dat ook mag zijn.20180225 Definitie Vitaliteit Vitaliteitfactor DEFDe Vitaliteitfactor (zie de pagina Gezondheid) is jouw graadmeter. Jij bepaalt de Vitaliteitfactor samen met de Vitaliteit Expert. Je doet de digitale test en de Vitaliteit Expert gaat met jou in gesprek over de uitslag (interview).
 
Vervolgens schrijft de Vitaliteit Expert het rapport met adviezen en aanbevelingen. Hoe oud we worden hebben wij (nog) niet in de hand, maar wel de manier waarop. Lees verder op deze site de relatie tussen jouw gezondheid en vitaliteit en hoe jij jouw Vitaliteit (en dus jouw gezondheid) kunt beïnvloeden. Maak daarna een afspraak met één van de Vitaliteit Experts in jouw regio.

Tenslotte, waarom ben jij een zorgconsument? Omdat jij vroeg of laat zorg nodig hebt. Is het dan prettig om te weten wat jij voor zorgbehoefte kunt verwachten? De Vitaliteitfactor is er voor zorgconsumenten van 0 - 111 jaar (of ouder).VOORLICHTINGSCAMPAGNE: CHECK JE VITALITEITVoordat je een afspraak maakt met één van onze Vitaliteit Expert kun je eerst een zelf-test doen. Je kunt middels een eenvoudige test bepalen hoe het is gesteld met jouw vitaliteit op alle levensgebieden.

De uitslag wordt weergeven in de symbolische kleuren (verkeerslicht) groen, oranje en rood. Bij de laatste 2 kleuren wordt een dringend advies gegeven om contact op te nemen met jouw Vitaliteit Expert.

20180226 Banner Check Je Vitaliteit man en vrouw VGNL basis2

Campagne Check Je Vitaliteit is een samenwerkingsverband tussen Stichting Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ+) en Vitaliteit Groep Nederland. Check de website www.checkjevitaliteit.nl voor meer informatie en de test.

Vitaliteit Experts - Randstad

Maak kennis met onze Vitaliteit Experts in Den Haag. Klik op de één van de namen om meer over onze professionals te weten te komen. 

A-Peter-Pakvis-LinkedIn-50x50

Peter J. Pakvis

Vitaliteit Expert (i.o.) | ADHD- /en NLP Coach
Voorzitter Stichting BAB

A-Margriet-Pakvis-50x50

Margriet Pakvis

Vitaliteit Expert | Coach
Orange Monday Ambassadeur Den Haag 
  Vitaliteit Consultant | Crisismanager | NLP Coach
Coach en trainer bij Vitaliteit Groep Nederland Button Opleiding Vitaliteit Expert vierkant 002    Button Opleiding Vitaliteit Consultant vierkant 003    Button Opleiding Vitaliteit Groep Regio Manager vierkant 002

Zelfstandig professionals (zzp)

Word jij onze nieuwe collega? Wil jij werken als Vitaliteit Expert, Vitaliteit Consultant of Regiomanager? Klik op één van bovenstaande afbeeldingen voor meer informatie over de opleidingsmogelijkheden.

Agenda Vitaliteit Groep Nederland

31
mrt
Bijna iedereen heeft ze: goede voornemens. Vaak gaan goede voornemens in het 1e kwartaal mis en vervallen mensen weer in oude gewoontes.

Wil je er nu eens echt mee aan de slag? Maak een afspraak met één van onze Vitaliteit Experts! 

Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS