De Nieuwe Norm in gezondheidszorg. Vitaliteit Groep Nederland heeft voor Leefstijl Gezondheidszorg een uniek- en universeel intake-instrument ontwikkeld.Stichting IGZ PLus heeft een rapport van 175 pagina's geschreven en opgestuurd naar beleidbepalers en opiniemakers binnen en buiten gezondheidszorg, waaronder Premier Rutte en de ministers en staatssecretaris van VWS.


je een afspraak kunt maken met Vitaliteit Experts, oftewel experts in Integrale Gezondheidszorg Plus. Net als in ZWOLLE (Noord-Nederland) en UTRECHT (Midden-Nederland).


Een Vitaliteit Expert is een zelfstandig professional die de basisopleiding Vitaliteit Expert gevolgd heeft via Vitaliteit Groep Nederland.  De basis van deze opleiding is de Vitaliteitfactor. Deze Vitaliteitfactor is een digitale test (70 vragen), gecombineerd met een interview en een gedegen adviesrapport. Onder professionals beter bekend als een intake, de belangrijke basis voor verdere begeleiding of behandeling van zorgconsumenten (cliënten en patiënten).

De Vitaliteitfactor staat voor Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ+) en dat is de nieuwe gezondheidszorg anno 2040. Dit bestaat nog nauwelijks, net zoals een goede intake. Er zijn geen voorschiften voor de intake van een zorgconsument. De Vitaliteitfactor is compleet, onafhankelijk en bestrijkt 11 levensgebieden binnen lichamelijke en geestelijke gezondheid én de omgeving (denk aan werk, inkomen, sociaal en maatschappelijk leven). In onderstaand schema duidelijk weergegeven. Een heldere kijk op gezondheid & vitaliteit.


20180901 Schema Vitaliteitfactor z w DEF3

Vitaliteit Groep Nederland staat voor een brede samenwerking tussen professionals op het gebied van IGZ+ (deelgebieden: mentaal. fysiek en omgeving). Wij komen daarvoor dan ook graag in contact met (zelfstandige) professionals die net als wij zien dat een snelle, goede intake op de drie hoofdgebieden nodig is om de gezondheidszorg beter te maken en de zorgconsument de beste en snelste (waar mogelijk) begeleiding of behandeling te geven.

Ben jij zorgconsument?
Heb je vragen die voor jouw gevoel niet goed beantwoord worden? Neem dan contact op met Martin Jan Melinga (06-42931346). Onze begeleiding wordt veelal vergoedt door WMO en/of PGB via jouw gemeente. Ben jij zorgverlener of complementair dienstverlener (bv. coach)
Zowel in Utrecht e.o., als Zwolle en Den Bosch, komen wij graag in contact met zelfstandige professionals die samen met ons de uitdaging aan gaan om onze huidige gezondheidszorg te kantelen en te gaan voor IGZ+. Ben je coach, psycholoog, maatschappelijk werker, budgetcoach of één van onderstaande beroepen?

Professionals die werken met mensen, werken met de Vitaliteitfactor: 

Advocaat Fysiotherapeut POH-GGz
Agoog Geestelijk verzorger Psychiater
Arts Jeugdwerker Psycholoog
Bewegingsdeskundige Jurist Re-integratie deskundige
Budgetcoach Logopedist Sociaal werker
Coach Maatschappelijk werker SPV'er
Counselor Mediator Therapeut 
Diëtist Orthomoleculair therapeut Trainer
Ervaringsdeskundige Orthopedagoog (generalist) Verpleegkundig Specialist
Financieel adviseur Vitaliteit Expert Voedingsdeskundige

Bel of mail voor meer informatie over partnership, ZZP-Partner of de opleiding tot Vitaliteit Expert met Martin Jan Melinga (klik op de link en ga naar de contactpagina).


20190301 Banner Vergroot je kennis en word Vitaliteit Expert VGNL 001