VITALITEIT GROEP DEN BOSCHBen jij onze nieuwe collega in


Word  ZZP-Partner  o
 Vitaliteit Expert
 klik op de link voor meer informatie
De Vitaliteit Groep heeft vanuit kennis en ervaring de Vitaliteitfactor ontwikkeld. Vooral ervaring zorgt er voor dat de Vitaliteit Expert van alle markten thuis is. Niet persé qua kennis, dat is bijna onmogelijk, wel qua aanpak. Na de bepaling van jouw Vitaliteitfactor kun je een Vitaliteit Expert inschakelen om zaken, die actueel bij jou spelen, aan te pakken. 

Veel tegenslagen in het leven maak je (gelukkig) meestal maar één of twee keer mee. Net zoals voor de aankoop van een huis (makelaar) is er nu voor klachten rondom jouw Vitaliteit de Vitaliteit Expert. Hij/zij helpt jou op weg op het onbekende pad dat gezondheidszorg heet. De huisarts is in eerste instantie de aangewezen persoon bij mentale of fysieke klachten, maar wat als er ook problemen zijn binnen jouw omgeving (werk, relatie, overlijden) waarvan je niet zo snel weet hoe je er mee moet omgaan.


Advisering Vitaliteit Consultant 002


 
De Vitaliteit Expert kan dan voor jou degene zijn die als 'makelaar' fungeert. Hij/zij opereert als coördinator, die indien nodig, ook samen met jou naar collega-professionals gaat. De universele rapportage van de Vitaliteitfactor zorgt er sowieso voor dat een collega-professional (dit kan ook de huisarts zijn) snel kan inschatten wat jouw klacht of probleem is en dit sneller kan oplossen, aan de hand van jouw Vitaliteitfactor.


Vitaliteit Experts bieden begeleiding bij 002 800p


Vitaliteit Expert en het eigen vakgebied

Los van bovengenoemde functie van coördinator is een Vitaliteit Expert altijd gespecialiseerd in één van de vakgebieden van de 3 hoofdelementen van de Vitaliteitfactor, te weten: mentale gezondheidszorg, fysieke gezondheidszorg of complementaire hulp- en dienstverlening. Hieronder een overzicht van alle mogelijke professionals binnen IGZ+ waar je mee te maken hebt of te maken krijgt. Al deze professionals kunnen met de Vitaliteitfactor werken nadat zij de opleiding tot Vitaliteit Expert met goed gevolg hebt afgerond.20180225 Beroepen ZZP Partner en Vitaliteit Expert DEFVolg ook een opleiding of workshop via Vitaliteit Groep Nederland

Er zijn uiteraard meer functies en/of beroepen mogelijk, te veel om op te noemen. Integrale Gezondheidszorg Plus is een branche met meer dan 50 hoofdberoepen. Mocht je meer informatie willen over de opleiding tot Vitaliteit Expert, ga dan naar de site van Vitaliteit Groep Nederland.

Vitaliteit Expert en zijn netwerk

Omdat een Vitaliteit Expert zijn eigen specialiteit heeft en coördineert tussen jou en de verschillende hulp- en dienstverleners, heeft de Vitaliteit Expert een netwerk van professionals werkzaam binnen Integrale Gezondheidszorg. De Vitaliteit Expert weet de weg bij gemeente en instellingen en zorgt voor maatwerk wat betreft jouw begeleiding en behandeling. 
 


Maak kennis met de professionals van Vitaliteit Groep Den Bosch

Voor al jouw vragen en/of problemen kun je hier contact opnemen met een Vitaliteit Expert bij jou in de buurt. Klik op één van de namen om meer te weten over de achtergrond van jouw Vitaliteit Expert en het maken van een afspraak. Onze Vitaliteit Experts zijn zelfstandig professionals met een eigen praktijk in Den Bosch.

Jouw Vitaliteit Experts in Den Bosch:

           
hestermorsdorf240  Hester Morsdorf                              Martin bij Notaris Stichting IGZ Plus 300x300  Martin Jan Melinga
                        Master Vitaliteit Expert                                           Vitaliteit Consultant 

Wegens uitbreiding van onze activiteiten in Den Bosch e.o. nodigen wij zelfstandige professsionals (zzp) uit contact met ons op te nemen. Graag bespreken wij een mogelijke samenwerking als ZZP-Partner.


Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS