VITALITEIT GROEP DEN BOSCHBen jij onze nieuwe collega in


Word  ZZP-Partner  o
 Vitaliteit Expert
 klik op de link voor meer informatie
Vitaliteit Groep Nederland is een nieuwe organisatie (start-up) binnen en buiten de gezondheidszorg die een andere weg bewandelt dan zorg, ggz en welzijn tot nu toe hebben gedaan. Vitaliteit Groep Nederland realiseert de komende vijf jaar een landelijke organisatie van Vitaliteit Experts.

Wellicht ben je via één van onze twee hoofdsites www.vitaliteitgroep.nl of www.vitaliteitfactor.nl op de site van Vitaliteit Groep Den Bosch terechtgekomen.

Vitaliteit Groep Den Bosch is één van de eerste locaties waar je terecht kunt voor de bepaling van jouw Vitaliteitfactor. De locatiesites brengen je in contact met de eerste Vitaliteit Experts die Nederland rijk is. Via de site Den Bosch komen wij graag in contact met mensen die gaan voor een betere vitaliteit volgens onderstaande definitie.Definitie Vitaliteit

Vitaliteit is een containerbegrip geworden en dat vraagt om een duidelijke definitie. Vitaliteit is meer dan voldoende bewegen en gezond eten alleen. De definitie van vitaliteit, basis voor de Vitaliteitfactor, is door de Vitaliteit Groep als volgt gedefinieerd: 

"De mentale en fysieke veerkracht en weerbaarheid
om de kwaliteit van leven te optimaliseren, zowel qua privé als werk."Maak kennis met de professionals van Vitaliteit Groep Den Bosch

Voor al jouw vragen en/of problemen kun je hier contact opnemen met een Vitaliteit Expert bij jou in de buurt. Klik op één van de namen om meer te weten over de achtergrond van jouw Vitaliteit Expert en het maken van een afspraak. Onze Vitaliteit Experts zijn zelfstandig professionals met een eigen praktijk in Den Bosch.

Jouw Vitaliteit Experts in Den Bosch:                                          

hestermorsdorf240  Hester Morsdorf                              Martin bij Notaris Stichting IGZ Plus 300x300  Martin Jan Melinga
                        Master Vitaliteit Expert                                           Vitaliteit Consultant 

Wegens uitbreiding van onze activiteiten in Zuid-Nederland nodigen wij zelfstandige professsionals (zzp) uit contact met ons op te nemen. Graag bespreken wij een mogelijke samenwerking als ZZP-Partner.Vitaliteit Groep Den Bosch heeft als werkgebied Zuid-Nederland (Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg). Voor de andere provincies kun je terecht bij Vitaliteit Groep Zwolle (Zwolle en Noord Nederland) en voor Midden-Nederland bij Vitaliteit Groep Utrecht. (Nu nog vanuit 3 locaties. Er wordt hard gewerkt aan landelijke dekking.)

Je kunt in Den Bosch niet alleen terecht voor de bepaling van je Vitaliteitfactor, maar ook voor begeleiding/coaching onder andere bij:

·        stress, burn-out, depressieve klachten, AD(H)D, ASS, bipolaire stoornis
·        relatieproblemen (o.a. scheiding)
·        school- of leerproblematiek
·        opvoedvragen
·        gedragsproblemen
·        pijnklachten
·        gewichtsproblemen (onder- of overgewicht)
·        werkgerelateerde problemen (o.a. re-integratie)
·        financiële (o.a. schulden, faillissement) en juridische vragen of problemen.

Een Vitaliteit Expert is een zorgverlener die zijn of haar eigen specialisatie heeft en is opgeleid om generalistisch te denken volgens de filosofie van Integrale Gezondheidszorg Plus. Een Vitaliteit Expert kijkt verder dan alleen jouw klachten en ziet oorzaak en gevolg.Voor professionals (zzp) | Opleidingen Vitaliteit Groep Nederland 


 

Vitaliteit Groep Nederland richt zich op professionals (zelfstandig of in loondienst) die werkzaam zijn of willen zijn binnen IGZ+. Professionals die werken met mensen, werken met de Vitaliteitfactor: 

Advocaat Fysiotherapeut POH-GGz
Agoog Geestelijk verzorger Psychiater
Arts Jeugdwerker Psycholoog
Bewegingsdeskundige Jurist Re-integratie deskundige
Budgetcoach Logopedist Sociaal werker
Coach Maatschappelijk werker SPV'er
Counselor Mediator Therapeut 
Diëtist Orthomoleculair therapeut Trainer
Ervaringsdeskundige Orthopedagoog (generalist) Verpleegkundig Specialist
Financieel adviseur Vitaliteit Expert Voedingsdeskundige

De opleidingen zijn gericht op een grote doelgroep van zo'n 2 miljoen professionals (loondienst & zzp) die werkzaam zijn binnen meer dan 30 sectoren. Bovenstaand de beroepen waarbij de Vitaliteitfactor een ideaal intake-instrument is. Onderstaand tref je een overzicht van opleidingen en workshops. Naast deze opleiding is een maatwerkprogramma mogelijk.

Alle Vitaliteit Experts werken met de Vitaliteitfactor volgens de filosofie van Integrale Gezondheidszorg Plus en hebben allen hun eigen specialisaties. Integrale Gezondheidzorg Plus houdt in dat de Vitaliteit Experts rekening houden met je fysieke (lichamelijke) en mentale (psychische) gezondheid en de omgevingsfactoren die op beide van invloed zijn. 

Meer over de Vitaliteitfactor lees je op de pagina Gezondheid. Klik op onderstaande afbeelding wanneer je interesse hebt in de opleiding.


20190301 Banner Vergroot je kennis en word Vitaliteit Expert VGNL 001
Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS