VITALITEIT GROEP DEN BOSCHBen jij onze nieuwe collega in


Word  ZZP-Partner  o
 Vitaliteit Expert
 klik op de link voor meer informatie

Vitaliteit Groep Nederland staat voor de opzet van een organisatie van zorgverleners (Vitaliteit Experts en samenwerkende partners), die zorg verlenen aan zorgconsumenten. Deze zorgverleners werken allemaal volgens de filosofie van Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ+) voor en met de zorgconsument.


Wie is de zorgconsument?

Als je de hoofdsite www.vitaliteitfactor.nl nog niet hebt gelezen, hier de korte definitie. De zorgconsument ben jij! De Vitaliteit Groep gaat er, net als Stichting IGZ+, vanuit dat iedereen, vroeg of laat, behoefte heeft aan zorg vanuit Integrale Gezondheidszorg Plus. Iedere Nederlander is een consument (afnemer van diensten) en de logische combinatie is dan de zorgconsument. 

Belangrijk voor de  zorgconsument is de keuze van zorg. Deze is nu beperkt en ingesloten binnen sectoren zoals Zorg & Welzijn en GGZ. Samenwerking ontbreekt grotendeels. De Vitaliteit Groep combineert de diensten aangaande mentale en fysieke gezondheidszorg in combinatie met complementaire hulp- en dienstverlening. Het onstaan van de Vitaliteitfactor en de zorgconsument verklaard.Zorgconsument 003 twee handen 003Vitaliteitfactor | Voor zorgconsumenten van alle generaties

Ongeacht je leeftijd, er is een Vitaliteitfactor voor jou. De Vitaliteitfactor Adult is ontwikkeld voor de leeftijdsgroep van 18 - 65 jaar, de VF Junior voor 8 - 18 jaar en de VF Senior voor alle mensen van 65 jaar en ouder. Categoriseren op leeftijd is juist met de Vitaliteitfactor belangrijk om een goed beeld te kijgen. Het bepalen van de Vitaliteitfactor is maatwerk en op jouw persoonlijke situatie ingezoomed, wat resulteert in een persoonlijk gesprek en persoonlijk advies. Als zorgconsument ben jij uniek.

Maak een afspraak met één van de Vitaliteit Experts in Den Bosch voor de bepaling van jouw Vitaliteitfactor en/of bel voor informatie.

De bepaling van de Vitaliteitfactor is een digitale test, een persoonlijk gesprek en rapportage met aanbevelingen. De prijs van de bepaling van jouw Vitaliteitfactor is € 249,- (incl. btw). NB De kosten van de Vitaliteitfactor kunnen per Vitaliteit Expert verschillen.


 
Content Vitaliteit Expert Samenwerking 001 600p


 

Zorgverleners en organisaties

Vitaliteit Groep Nederland is niet alleen voor zorgconsumenten. Zorgverleners zijn voor Vitaliteit Groep Nederland belangrijk om ons netwerk uit te breiden. Dit kan als (lokale) samenwerkingspartner of door het volgen van de opleiding tot Vitaliteit Expert of Vitaliteit Consultant.

Tevens geven wij advies op het gebied van toepassing en implementatie van Vitaliteit & Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ+) bij praktijken, organisaties, instellingen, ondernemingen en de overheid. Van ziekteverzuim (eigenlijk: werkverzuim) tot  jeugdzorg en ouderenzorg, via bijvoorbeeld de gemeente in samenwerking met zorg- of ggz-instellingen. De Vitaliteit Experts staan klaar om met jou het gesprek aan te gaan wat betreft voorlichting, lezingen, presentaties of concreet advies.
Maak kennis met de professionals van Vitaliteit Groep Den Bosch:

Voor al jouw vragen en/of problemen kun je hier contact opnemen met een Vitaliteit Expert bij jou in de buurt. Klik op één van de namen om meer te weten over de achtergrond van jouw Vitaliteit Expert en het maken van een afspraak. Onze Vitaliteit Experts zijn zelfstandig professionals met een eigen praktijk in Den Bosch.

Jouw Vitaliteit Experts in Den Bosch:                                          

hestermorsdorf240  Hester Morsdorf                              Martin bij Notaris Stichting IGZ Plus 300x300  Martin Jan Melinga
                        Master Vitaliteit Expert                                           Vitaliteit Consultant 

Wegens uitbreiding van onze activiteiten in Den Bosch e.o. nodigen wij zelfstandige professsionals (zzp) uit contact met ons op te nemen. Graag bespreken wij een mogelijke samenwerking als ZZP-Partner.


Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS