Vitaliteit Groep NederlandBen jij onze nieuwe collega in

Den Bosch | Utrecht | Zwolle
 
Word  VQ-Partner  o
f  Vitaliteit Expert

 klik op de link voor meer informatie
Bijna iedereen heeft ze: goede voornemens. Vaak gaan goede voornemens in het 1e kwartaal mis en vervallen mensen weer in oude gewoontes.

Wil je er nu eens echt mee aan de slag? Maak een afspraak met één van onze Vitaliteit Experts! 


Hij of zij gaat met jou aan het werk om te zorgen dat jij (een groot deel) van je voornemens, die je hebt gesteld op 31 december 2017 (of een andere datum) gaat volhouden en/of halen. Hoe?

Volhouden goede voornemens
De basis van onze aanpak is het afnemen van de Vitaliteitfactor. De eerste fase is een digitale vragenlijst (je krijgt een link opgestuurd). Na ontvangst van de uitkomsten van de vragenlijst krijg je (na betaling) een uitnodiging voor een gesprek (interview). Na dit interview maakt de Vitaliteit Expert een uitgebreid rapport en een plan van aanpak. Je krijgt dit tijdens een persoonlijk gesprek overhandigd. 

Afhankelijk van het advies en het plan van aanpak kun je nieuwe afspraken inplannen met jouw Vitaliteit Expert. Een tijdstraject tot eind maart (van het nieuwe jaar) hoort daarbij. Je blijft contact houden met je Vitaliteit Expert en samen gaan jullie aan het werk om jouw goede voornemens te realiseren. Goede voornemens hoeven niet persé in te gaan per 1 januari. Soms is het beter om meteen jouw voornemens door te voeren.

De kosten van het afnemen van de Vitaliteitfactor (inclusief digitale test, interview en eindgesprek) zijn € 249,- (inclusief btw). Tot 31 augustus 2018 is er echter een aanbieding voor: € 199,- (incl. btw). Dit is 20% korting en misschien een extra motivatie om aan de slag te gaan.Wil jij NU al jouw vitaliteit testen? Doe hier de Integrale Gezondheidszorg Plus TEST: 
(hier zijn geen kosten aan verbonden)

A Button Doe de IGZ test versie 003 400

De uitkomst van de IGZ+ TEST (indicatie Vitaliteitfactor) geeft slechts een indicatie van je huidige situatie
Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS