Bijna iedereen heeft ze: goede voornemens. Wilt u er nu eens echt mee aan de slag? Maak een afspraak met één van onze Vitaliteit Experts! 


Hij of zij gaat met u aan het werk om te zorgen dat u (een groot deel) van uw voornemens, die u stelt op 31 december 2017 gaat volhouden en/of halen. Hoe?

Volhouden goede voornemens
De basis van onze aanpak is het afnemen van de Vitaliteitfactor. De eerste fase is een digitale vragenlijst (u krijgt een link opgestuurd). Na ontvangst van de uitkomsten van de vragenlijst krijgt u (na betaling) een uitnodiging voor een gesprek (interview). Na dit interview maakt de Vitaliteit Expert een uitgebreid rapport en een plan van aanpak. U krijgt dit tijdens een persoonlijk gesprek overhandigd. 

Afhankelijk van het advies en het plan van aanpak kunt u nieuwe afspraken inplannen met uw Vitaliteit Expert. Een tijdstraject tot eind maart (van het nieuwe jaar) hoort daarbij. U blijft contact houden met uw Vitaliteit Expert en samen gaat u aan het werk om uw goede voornemens te realsieren. Goede voornemens hoeven niet persé in te gaan per 1 januari. Soms is het beter om meteen uw voornemens door te voeren.

De kosten van het afnemen van de Vitaliteitfactor (inclusief digitale test, interview en eindgesprek) zijn € 249,- (inclusief btw).Wilt u NU al uw vitaliteit testen? Doe hier de Integrale Gezondheidszorg Plus TEST: 
(hier zijn geen kosten aan verbonden)

A Button Doe de IGZ test versie 003 400

De uitkomst van de IGZ+ TEST (indicatie Vitaliteitfactor) geeft slechts een ruwe indicatie van uw huidige situatie
Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS