Bent u (zelfstandig) hulp- of dienstverlener en is samenwerken met andere (zelfstandige) professionals logisch, maar komt het er niet van?

Maak dan afspraak met Martin Jan Melinga, adviseur bij Vitaliteit Groep Nederland en werkzaam in de omgeving Den Bosch. 

Wat kunt u van ons verwachten? In een afspraak van ongeveer anderhalf uur leggen wij u uit hoe wij tot de filosofie 'Integrale Gezondheidszorg Plus' zijn gekomen en daartoe de Vitaliteitfactor hebben ontwikkeld. 

Bel met 06 - 42 93 13 46 of mail naar  en Martin Jan reageert zo snel mogelijk en maakt een afspraak met u.Wij organiseren in heel Nederland, dus ook in Den Bosch, bijeenkomsten met meerdere personen, om met elkaar in gesprek te gaan over Integrale Gezondheidszorg Plus en de ongekende toepassingsmogelijkheden. Woont u in Zuid-Holland of één van de noordelijke provincies? Ook daar worden bijeenkomsten georganiseerd (data afhankelijk van aanmeldingen).

Aanmelden kan door een mail te sturen naar:

Invulling bijeenkomst

U maakt kennis met zelfstandige professionals die al zijn opgeleid tot Vitaliteit Expert en (samen-)werken met de Vitaliteitfactor. U krijgt informatie over de opleiding tot Vitaliteit Expert en u kunt in gesprek met collega (zelfstandige) professionals die allemaal willen samenwerken en tegen dezelfde zaken aanlopen als u. U wordt geïnformeerd over de begeleiding en opleiding die de Vitaliteit Groep biedt.

Tijdens de bijeenkomst kunt u gratis en vrijblijvend kennismaken met de Vitaliteitfactor.¹

U kunt zich aanmelden door een mail met de datum van uw keuze te sturen naar:

Opleiding

De volgende opleiding tot Vitaliteit Expert start in december 2017 en er is nog ruimte.

Basisopleiding (3 dagen + 1 praktijkdag) 

Wilt u NU al uw vitaliteit testen? Doe hier de gratis CHECK JE VITALITEIT TEST. ²

¹ Gratis kennismaken met de Vitaliteitfactor (t.w.v. € 249,-) is uitsluitend voor deelnemers die aantoonbaar werkzaam zijn in de
   ggz, zorg, welzijn of dienstverlenende sector.
² De uitkomst van de gratis Check Je Vitaliteit Test (verkorte Vitaliteitfactor) geeft slechts een ruwe indicatie van uw huidige
   vitaliteit.  Aan de uitgebreide Vitaliteitfactor zijn kosten verbonden:
Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS