Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS


Integrale Gezondheidszorg Plus | De Nieuwe Realiteit

De gezondheidszorg vraagt om een nieuwe standaard: Intergale Gezondheidszorg Plus. Deze nieuwe definitie is verwerkt in het unieke en universele intake-instrument: de Vitaliteitfactor. De Vitaliteitfactor vraagt om samenwerking en een andere wijze van zorg-/hulp- en dienstverlening. Naast samenwerking is  integrale en parallelle behandeling/begeleiding de nieuwe wijze van zorgverlening. 

Als kennis- en opleidingsinstituut binnen Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ+) is Vitaliteit Groep Nederland gericht op kennisoverdracht met betrekking tot integrale gezondheidszorg en de Vitaliteitfactor. Dit unieke intake-instrument is wat ons betreft de nieuwe norm binnen de (integrale) gezondheidszorg. 


20180901 Opleiding Vitaliteit Expert met Vitaliteitfactor 001

Tijdens de opleiding tot Vitaliteit Expert wordt de IGZ+ zorgverlener geschoold om de maximale capaciteit uit dit unieke intake- en preventie-instrument te kunnen halen. De Vitaliteit Groep biedt naast de post-hbo-opleiding Vitaliteit Expert, ook samenwerking, begeleiding en advies. Na deze basisopleiding zijn vervolgopleidingen (of modules) mogelijk, zoals de opleiding tot Vitaliteit Consultant. Deze (zelfstandig) professional richt zich op werkgevers, organisaties en ondernemingen.Wie is de IGZ Plus zorgverlener

Omdat samenwerking centraal staat bij de uitvoering van de Vitaliteitfactor en de Vitaliteit Expert collega's nodig heeft binnen de diverse disciplines van IGZ Plus, introduceert Vitaliteit Groep Nederland de professionele workshop ZZP-Partner IGZ Plus voor zelfstandige professionals (zzp).

De Vitaliteit Groep richt zich op professionals (zelfstandig of in loondienst) die werkzaam zijn of willen zijn binnen IGZ+. De opleidingen zijn dan ook gericht op een grote doelgroep van zo'n 2 miljoen professionals die werkzaam zijn binnen meer dan 30 sectoren:Vitaliteit Groep Nederland richt zich op professionals (zelfstandig of in loondienst) die werkzaam zijn of willen zijn binnen IGZ+. Professionals die werken met mensen, werken met de Vitaliteitfactor: 

Advocaat Fysiotherapeut POH-GGz
Agoog Geestelijk verzorger Psychiater
Arts Jeugdwerker Psycholoog
Bewegingsdeskundige Jurist Re-integratie deskundige
Budgetcoach Logopedist Sociaal werker
Coach Maatschappelijk werker SPV'er
Counselor Mediator Therapeut 
Diëtist Orthomoleculair therapeut Trainer
Ervaringsdeskundige Orthopedagoog (generalist) Verpleegkundig Specialist
Financieel adviseur Vitaliteit Expert Voedingsdeskundige

De opleidingen zijn gericht op een grote doelgroep van zo'n 2 miljoen professionals (loondiens & zzp) die werkzaam zijn binnen meer dan 30 sectoren . Bovenstaand de beroepen waarbij de Vitaliteitfactor een ideaal intake-instrument is. Onderstaand treft u een overzicht van opleidingen en workshops. Naast deze opleiding is een maatwerk programma altijd mogelijk. Particuliere markt (zorgconsumtenten, cliënten & patiënten)

Het grootste deel van de doelgroep van de 2 miljoen professionals werkt dagelijks met de zorgconsument (al of niet cliënt of patiënt). Binnen onze definities is de zorgconsument iemand die van geboorte tot overlijden zorg kan nemen. Of dit nu is via de huisarts, de specialist, jurist, financiële hulpverlener of sociaal- maatschappelijk hulpverlener.

Alles valt onder Integrale Gezondheidszorg Plus en dus de Vitaliteitfactor. Voor deze groep is de basisopleiding Vitaliteit Expert een ideale aanvulling op het huidige kennis- en opleidingsniveau. Een professional die gebruik maakt van de Vitaliteitfactor binnen zijn werk in een praktijk, instelling of ziekenhuis, is beter in staat zijn werk te doen. Het resultaat: betere en betaalbare gezondheidszorg en een tevreden cliënt.


20180901 Advisering Vitaliteit Consultant 002 240p


Werkgevers en werknemers: voorkom stress en burn-out 

Professionals die binnen de zakelijke markt actief zijn (bedrijfsartsen, HR-medewerkers, P&O medewwerkers, arbo-medewerkers, trainers, coaches et cetera) zijn dagelijks bezig met zorgconsumenten. Binnen de zakelijke markt zijn dat werknemers van organisaties, onderneming en de overheid. De Vitaliteitfactor is hierbij een collectieve versie die wij de VF Vitaliteit Analyse noemen (zie: VF Vitaliteit Analyse).

De VF Vitaliteit Analyse wordt uitgevoerd door een Vitaliteit Consultant die samenwerkt met lokale Vitaliteit Experts.Word partner van Vitaliteit Groep Nederland

Ga jij ook voor een betere en betaalbare gezondheidszorg. Start jij ook liever meerdere trajecten tegelijkertijd op voor jouw cliënt, kies dan voor een samenwerking met Vitaliteit Groep Nederland en word ZZP-Partner of Vitaliteit Expert.
 
Maak kennis met je collega Vitaliteit Experts in Den Bosch/Utrecht, Den Haag en Zwolle en kies voor werken met de Vitaliteitfactor.

Vitaliteit Groep Nederland biedt naast onderstaande specifieke opleidingen ook bedrijfsopleidingen voor werknemers van organisaties en ondernemingen, zoals de Incompany Vitaliteit Expert of Trainer


20180901 Banner Kennis en opleiding VGNL def

                              ALGEMENE INFORMATIE WORKSHOPS & OPLEIDINGENKlik voor specifieke informatie, opleidingseisen, startdata, lesgeld en locaties op één van de links:          BASIS                                                                                SPECIALISATIE

          Vitaliteit Expert                                                               Master Vitaliteit Expert

          Vitaliteit Consultant                                                       Regio Manager IGZ+ Centra

          ZZP-Partner (workshop)                                                Trainer Vitaliteit Groep                                             START DATA | LOCATIES | LESGELD20180901 Banner De nieuwe Realiteit Def lijn

Aanvraag berekening Vitaliteitfactor©


20180901 Banner VGNL bij Heldere kijk bril
 
Homepage Vitaliteit Groep Kerst 2018 versie 003 


20180901 Banner Werkgevers Een heldere kijk Vitaliteitfactor 002 lijn