Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS


Integrale Gezondheidszorg Plus is samenwerking

De gezondheidszorg vraagt om een nieuwe standaard: Intergale Gezondheidszorg Plus. Deze nieuwe definitie is verwerkt in het unieke en universele intake-instrument: de Vitaliteitfactor. De Vitaliteitfactor vraagt om samenwerking en een andere wijze van zorg-/hulp- en dienstverlening. Naast samenwerking is integrale en parallelle behandeling/begeleiding de nieuwe wijze van zorgverlening. 

Als kennis- en opleidingsinstituut binnen Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ+) is Vitaliteit Groep Nederland gericht op kennisoverdracht met betrekking tot integrale gezondheidszorg en de Vitaliteitfactor. Dit unieke intake-instrument is wat ons betreft de nieuwe norm binnen de (integrale) gezondheidszorg. 


20180901 Opleiding Vitaliteit Expert met Vitaliteitfactor 001

Tijdens de opleiding tot Vitaliteit Expert wordt de IGZ+ zorgverlener geschoold om de maximale capaciteit uit dit unieke intake- en preventie-instrument te kunnen halen. De Vitaliteit Groep biedt naast de post-hbo-opleiding Vitaliteit Expert, ook samenwerking, begeleiding en advies. Na deze basisopleiding zijn vervolgopleidingen (of modules) mogelijk, zoals de opleiding tot Vitaliteit Consultant. Deze (zelfstandig) professional richt zich op werkgevers, organisaties en ondernemingen.Wie is de IGZ Plus zorgverlener

Omdat samenwerking centraal staat bij de uitvoering van de Vitaliteitfactor en de Vitaliteit Expert collega's nodig heeft binnen de diverse disciplines van IGZ Plus, introduceert Vitaliteit Groep Nederland de Workshop Introductie IGZ+ voor professionals. Doel: delen van kennis en samenwerking binnen IGZ+. Na afronding van de workshop ben je ZZP-Partner van Vitaliteit Groep Nederland. De workshop is ook beschikbaar voor organisaties.

De Vitaliteit Groep richt zich op professionals (zelfstandig of in loondienst) die werkzaam zijn of willen zijn binnen IGZ+. De opleidingen zijn dan ook gericht op een grote doelgroep van zo'n 2 miljoen professionals die werkzaam zijn binnen meer dan 30 sectoren:Professionals die werken met mensen, werken met de Vitaliteitfactor: 

Advocaat Fysiotherapeut POH-GGz
Agoog Geestelijk verzorger Psychiater
Arts Jeugdwerker Psycholoog
Bewegingsdeskundige Jurist Re-integratie deskundige
Budgetcoach Logopedist Sociaal werker
Coach Maatschappelijk werker SPV'er
Counselor Mediator Therapeut 
Diëtist Orthomoleculair therapeut Trainer
Ervaringsdeskundige Orthopedagoog (generalist) Verpleegkundig Specialist
Financieel adviseur Vitaliteit Expert Voedingsdeskundige

De opleidingen zijn gericht op een grote doelgroep van zo'n 2 miljoen professionals (loondiens & zzp) die werkzaam zijn binnen meer dan 30 sectoren. Bovenstaand de beroepen waarbij de Vitaliteitfactor een ideaal intake-instrument is.

Wanneer je één van de opleidingen hebt met goed gevolg hebt afgrond, onderscheid jij je van collega's in jouw branche. Kijk onderaan de pagina voor het opleidingsoverzicht.Particuliere markt (zorgconsumtenten, cliënten & patiënten)

Het grootste deel van de doelgroep van de 2 miljoen professionals werkt dagelijks met zorgconsumenten (cliënten of patiënten). Binnen onze definities is de zorgconsument iemand die van geboorte tot overlijden zorg nodig kan hebben. Of dit nu is via de huisarts, de specialist, jurist, financiële hulpverlener of sociaal- maatschappelijk hulpverlener.

Alles valt onder Integrale Gezondheidszorg Plus en dus de Vitaliteitfactor. Voor deze groep is de basisopleiding Vitaliteit Expert een ideale aanvulling op het huidige kennis- en opleidingsniveau. Een professional die gebruik maakt van de Vitaliteitfactor binnen zijn werk in een praktijk, instelling of ziekenhuis, is beter in staat zijn werk te doen. Het resultaat: betere en betaalbare gezondheidszorg en een tevreden cliënt.


20180901 Advisering Vitaliteit Consultant 002 240p


Werkgevers en werknemers: voorkom stress en burn-out 

Professionals die binnen de zakelijke markt actief zijn (bedrijfsartsen, HR-medewerkers, P&O medewerkers, arbo-medewerkers, trainers, coaches et cetera) zijn dagelijks bezig met zorgconsumenten. Binnen de zakelijke markt zijn dat werknemers van organisaties, ondernemingen en de overheid. De Vitaliteitfactor is hierbij een collectieve versie: de VF Vitaliteit Analyse (zie: VF Vitaliteit Analyse).

De VF Vitaliteit Analyse wordt uitgevoerd door een Vitaliteit Consultant die samenwerkt met lokale Vitaliteit Experts.Word partner van Vitaliteit Groep Nederland

Ga jij ook voor een betere en betaalbare gezondheidszorg. Start jij ook liever meerdere trajecten tegelijkertijd op voor jouw cliënt, kies dan voor samenwerking met Vitaliteit Groep Nederland en word ZZP-Partner of Vitaliteit Expert.

 
Maak kennis met je collega Vitaliteit Experts in Utrecht, Den Bosch en Zwolle en kies voor werken met de Vitaliteitfactor.

Vitaliteit Groep Nederland biedt naast onderstaande specifieke opleidingen ook bedrijfsopleidingen voor werknemers van organisaties en ondernemingen, o.a. tot Incompany Vitaliteit Expert of Trainer. Lees ook ons Visie- en beleidsplan 2019-2022, klik op onderstaande afbeelding.


20190301 De nieuwe weg VItaliteit Groep Visie BANNER ALGEMEEN

                              ALGEMENE INFORMATIE WORKSHOPS & OPLEIDINGEN     Klik voor specifieke informatie, opleidingseisen, startdata, lesgeld en locaties op één van de links:          Basisopleiding                                                              Specialisatie

          Vitaliteit Expert                                                               Master Vitaliteit Expert

          Vitaliteit Consultant                                                       RegioManager IGZ+ Centra

          NIEUW: Workshop Introductie IGZ+                           Trainer Vitaliteit Groep                                             Startdata | Locaties | Lesgeld


20190301 Banner Vergroot je kennis en word Vitaliteit Expert VGNL 001
 

Aanvraag berekening Vitaliteitfactor©


20190301 Een heldere kijk word Vitaliteit Expert FP VGNL 003
 
20190301 Button Vitaliteit Expert opleiding kollom 002

20190301 Banner Burn out campagne lang basis 001