Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS
Om goed te kunnen functioneren in het dagelijks leven, thuis en op uw werk of op school, is het belangrijk dat u zich energiek en vitaal voelt, zowel mentaal (geestelijk/psychisch) als fysiek (lichamelijk). U wilt het beste uit uzelf halen en daarvoor is het nodig dat u het beste voor uzelf wilt wat dat betreft.


VF-u wilt het beste voor uzelf en uw partner.4

In deze huidige, hectische tijd wordt veel van ons gevraagd en wordt voortdurend een beroep gedaan op onze mentale en fysieke gezondheid. Door omstandigheden in uw privéleven, op uw werk of op school kan het zijn dat uw mentale en/of fysieke vitaliteit (tijdelijk) afneemt en u het lastig vindt te (blijven) voldoen aan wat er van u wordt gevraagd of te (blijven) doen wat u wilt.
 
Samen met onze Vitaliteit Experts kunt u werken aan het herstel van uw (mentale en/of fysieke) vitaliteit. De omgevingsfactoren die uw vitaliteit (mede) hebben doen afnemen, worden hierbij eveneens aangepakt. U kunt hierbij denken aan problemen op uw werk (baanverlies) of pensioen, school (bijvoorbeeld leerproblemen) en/of juridische en financiële vraagstukken. De Vitaliteitfactor is hier speciaal voor ontwikkeld en biedt uitkomst bij het meten en begeleiding van de knelpunten.


0 Mensen met vragen 004 

Onze psychologen, coaches, trainers, juristen, financieel adviseurs en andere specialisten binnen GGz, Zorg, financiële en juridische dienstverlening zitten voor u klaar! 

Heeft u direct vragen? Doe dan kosteloos de IGZ+ Vitaliteit TEST.

Is de uitslag oranje of rood, adviseren wij een afspraak te maken met één van onze Vitaliteit Experts en de volledige Vitaliteitfactor te laten berekenen.
Vraag hier uw Vitaliteitfactor aan (digitale vragenlijst + gesprek met Vitaliteit Expert).

A Button Doe de IGZ TEST basis 150p MET TEKST 002

Voor meer informatie of vrijblijvend contact kunt u ons telefonisch of via e-mail benaderen.

Banner Vacature Opleidingen Vitaliteit Groep Nederland def 007


Bent u professional en werkt u regelmatig met zorgconsumentenvan alle leeftijden? Word dan Vitaliteit Expert en ga werken met de Vitaliteit Junior. Klik op onderstaande banner voor de opleidingsmogelijkheden binnen Vitaliteit Groep Nederland.