Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS


A Peter Pakvis LinkedIn

Peter J. Pakvis 

Contact VE VGNL 4 bolletjes nieuw 002

M: 06 - 18 09 22 29 |  E:  | www.stichting-bab.nl

 
Terug naar Vitaliteit Groep Den Haag

   

logo linkedin     logo facebook     logo twitter      logo wordpressErvaringsdeskundig coach ASS | ADD | ADHD en Vitaliteit Expert (i.o.)

Persoonlijk verhaal

Voor Peter Pakvis is de diagnose ADHD een nieuw begin van zijn leven en ook zijn carrière. De smid die ooit lasser werd en daarna magazijnbeheerder, ontdekte bij zijn herstel zijn grootste kracht: communiceren, motiveren en verbindingen tot stand brengen tussen mensen.

Naast een functie als ondersteuner bij lotgenotencontact bij Praat en ontmoet cafe woortblindPsyQ rolde Peter in het bestuur van de Vereniging voor (jong-) volwassenen met ADHD, Impuls, waar hij digitaal contact onderhield met de leden. Peter volgde een opleiding tot ADHD coach en daarna NLP Practitioner bij de Eerste Verdieping in Delft. Als De ADHD Gids begon hij met coachen vanuit ervaringsdeskundigheid, iedere cliënt op een andere manier begeleidend, want ieder mens is uniek. In 2014 zette hij het Impuls en Woortblind Praat & Ontmoet Café in Naaldwijk op.

Binnen de gezondheidszorg en organisaties voor belangenbehartiging heeft Peter connecties door het hele land. Voornamelijk mensen die deskundig of ervaringsdeskundig zijn op het gebied van ADHD en autisme.

Peter´s visie sluit naadloos aan bij die van Vitaliteit Groep Nederland. 'Ik ga ervan uit dat het vermogen om te herstellen schuilt in de persoon zelf en dat ieders gezondheid en het in stand houden daarvan, bereikt wordt door evenwicht van mentale, lichamelijke en sociaal maatschappelijke vitaliteit. Ik sta klaar voor de mensen en organisaties die een beroep doen op Vitaliteit Groep Den Haag en bied daarbij coaching, training, voorlichting en advies.logo pantah workz coaching 600x100pPantah Workz

Pantah Workz geeft communicatieadvies aan zorginstellingen en maatschappelijke organisaties. Onder de naam Pantah Coaching wordt coaching en training aangeboden. Pantah Workz is medeoprichter van BAB Instituut, een organisatie die zich inzet voor het uitwisselen van ervaringsdeskundige kennis over, en het op een buitengewone manier herstelgericht begeleiden van, mensen met psychische klachten.

Pantah Coaching biedt voorlichting, coaching, begeleiding en trainingen op het gebied van:

  • ADHD en autisme;
  • hechting en het opbouwen en in stand houden van gezonde relaties;
  • mentale ondersteuning bij het opbouwen van financiële zekerheid.
     

 

Stichting BAB              Logo Stichting BAB nieuw    

Stichting BAB biedt voorlichting en trainingen over: 

 
  • de mogelijke kracht en talenten van mensen met psychische klachten, ofwel: een buitengewoon actief brein;
  • hoe deze kracht en talenten per persoon te ontdekken en te coachen tot zij deze kunnen benutten op een zo vitaal mogelijke manier (de BAB-methode).
     


Stichting Orange Monday Foundation

Peter is ambassadeur en actief bestuurslid van stichting Orange Monday FoundationBen jij ook professional binnen gezondheidszorg of daarbuiten (IGZ+)?

Nieuw in ons opleidingsprogramma is de eendaagse Workshop voor ZZP-Partners, Vitaliteit Experts werken het liefst samen met zelfstandige professionals die voldoende kennis hebben van Integrale Gezondheidszorg en gecertificeerd zijn als ZZP-Partner. Meld je aan bij Peter of check de informatie.

Wil jij net als Peter Vitaliteit Expert worden bij Vitaliteit Groep Nederland? Check één van de opleidingstrajecten in de rechterkolom (Opleidingen via Vitaliteit Groep NL)

Je kunt ook contact opnemen met Hester Morsdorf of Martin Jan Melinga, directie Vitaliteit Groep Nederland.Banner Stokje Opleiding Vitaliteit Expert basis


 

Aanvraag berekening Vitaliteitfactor©


20180901 Banner VGNL bij Heldere kijk bril
 
Homepage Vitaliteit Groep Kerst 2018 versie 003