A Peter Pakvis LinkedIn
Peter J. Pakvis

Contact

telefoon: 06 . 18 09 22 29
e-mail: 
website: www.pantahworkz.nl

Social

Facebook | Twitter | LinkedIn | Wordpress
Voor Peter J. Pakvis is de diagnose ADHD een nieuw begin van zijn leven en ook zijn carrière. De smid die ooit lasser werd en daarna magazijnbeheerder, ontdekte bij zijn herstel zijn grootste kracht: communiceren, motiveren en verbindingen tot stand brengen tussen mensen.

Naast een functie als ondersteuner bij lotgenotencontact bij Praat en ontmoet cafe woortblindPsyQ rolde Peter in het bestuur van de Vereniging voor (jong-) volwassenen met ADHD, Impuls, waar hij digitaal contact onderhield met de leden. Peter volgde een opleiding tot ADHD coach en daarna NLP Practitioner bij de Eerste Verdieping in Delft. Als De ADHD Gids begon hij met coachen vanuit ervaringsdeskundigheid, iedere cliënt op een andere manier begeleidend, want ieder mens is uniek. In 2014 zette hij het Impuls en Woortblind Praat & Ontmoet Café in Naaldwijk op.

Binnen de gezondheidszorg en belangenbehartigingsorganisaties heeft Peter connecties door het hele land. Voornamelijk mensen die deskundig of ervaringsdeskundig zijn op het gebied van ADHD en autisme.

Peter´s visie sluit naadloos aan bij die van Vitaliteit Centra. 'Ik ga ervan uit dat het vermogen om te herstellen schuilt in de persoon zelf en dat ieders gezondheid en het in stand houden daarvan, bereikt wordt door evenwicht van mentale, lichamelijke en sociaal maatschappelijke vitaliteit. Ik sta klaar voor de mensen en organisaties die een beroep doen op OMC Vitaliteit Centrum Den Haag en bied daarbij coaching, training, voorlichting en advies.'

logo pantah workz coaching 600x100p
Pantah Workz

Pantah Workz geeft communicatieadvies aan zorginstellingen en maatschappelijke organisaties. Onder de naam Pantah Coaching wordt coaching en training aangeboden. Pantah Workz is medeoprichter van BAB Instituut, een organisatie die zich inzet voor het uitwisselen van ervaringsdeskundige kennis over, en het op een buitengewone manier herstelgericht begeleiden van, mensen met psychische klachten.

Pantah Coaching biedt voorlichting, coaching, begeleiding en trainingen op het gebied van:

  • ADHD en autisme;
  • hechting en het opbouwen en in stand houden van gezonde relaties;
  • mentale ondersteuning bij het opbouwen van financiële zekerheid.
 

BAB Instituut                               Logo BAB

BAB Instituut biedt voorlichting en trainingen over:

  • de mogelijke kracht en talenten van mensen met psychische klachten, ofwel: een buitengewoon actief brein;
  • hoe deze kracht en talenten per persoon te ontdekken en te coachen tot zij deze kunnen benutten op een zo vitaal mogelijke manier (de BAB-methode).
 

Stichting Orange Monday Foundation

Peter is ambassadeur en actief bestuurslid van stichting Orange Monday Foundation.