Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS
 

Contactgegevens en informatie over Martin Jan Melinga 


Contact VE VGNL 4 bolletjes nieuw 002
 
M: 06 - 42 93 13 46  | E: m | www.vitaliteitgroep.nl 


    

Wie is Martin Jan Melinga

Martin bij Notaris Stichting IGZ Plus 300x300logo linkedin     logo facebook     logo twitter      logo wordpressMartin Jan Melinga is NLP Coach, Crisismanager en Vitaliteit Consultant

Hij heeft ruim 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven op het gebied van Marketing, Sales en ondernemingsadvies, waarvan 20 jaar als ondernemer (klik voor meer info op de LinkedIn button). Na zijn opleiding tot NLP Coach in de periode 2010-2014 is hij actief als NLP Coach. Hij staat aan de basis van de ontwikkeling van de Vitaliteitfactor en is opleider bij Vitaliteit Groep Nederland. 

Naast Vitaliteit Expert is hij de eerste Vitaliteit Consultant in Nederland gericht op de zakelijke markt en de collectieve Vitaliteitfactor, de VF Vitaliteit Analayse. Deze is toepasbaar bij elke organisaties, zowel bij non-profit instellingen, de overheid als ondernemingen en bedrijven. Hij is tevens lid van de directie van Vitaliteit Groep Nederland en verantwoordelijk voor commerciële zaken en de zakelijke markt.

Daarnaast is hij als voorzitter en oprichter verbonden aan stichting Orange Monday en stichting Integrale Gezondheidszorg Plus.


 
Advisering Consultants 007a
                                                                               


Vitaliteitfactor & VF Vitaliteit Analyse                               

Door persoonlijk omstandigheden (diagnose bipolaire stoornis in 2012) werd hij in de periode 2009-2012 geconfronteerd met het ziek zijn.Tegelijkertijd was het een nieuwe start gecreëerd door oprichting van stichting Orange Monday. Ziek zijn heeft veel invloed op ons bestaan en wordt door veel factoren beïnvloed, vanuit onszelf maar vooral ook van buiten (relaties, werk, stigma et cetera). Het idee van de Vitaliteitfactor is geboren in 2012 en het uiteindelijke resultaat was gereed in 2016.

De Vitaliteitfactor is een universeel intake-instrument voor de zorgconsument, van jong tot oud, man of vrouw, werkend of niet-werkend. Als ondernemer is Martin Jan Melinga al meer dan 20 jaar actief. Hierdoor kwamen ook de toepassingsmogelijkheden voor werknemers (8 miljoen mensen) in beeld. De Vitaliteitfactor kan ook collectief worden toepast binnen organisaties, ondernemingen en de overheid. Martin is als ervaringsdeskundige (ziek zijn en bedrijfsleven als ondernemer) verantwoordelijk voor de VF Vitaliteit Analyse.

U kunt als werkegever een vrijblijvende afspraak maken met Martin Jan Melinga om Vitaliteit binnen uw organisatie te bespreken en te bezien of de VF Vitaliteit Analyse, op welke wijze dan ook, voor u een optie is.


 
Artikel Advisering VE De norm binnen organisatieadvies en HR


Bent u professional binnen gezondheidszorg of daarbuiten (IGZ+)

Wilt u net als Martin Jan Melinga Vitaliteit Expert of Vitaliteit Consultant worden bij Vitaliteit Groep Nederland? Check één van de opleidingstrajecten in de rechterkolom (Carrière via Vitaliteit Groep NL) of lees ons Visie- en Beleidsplan online via de siite van Vitaliteit Groep Nederland, het eerste kennis- en opleidingsinstituut binnen Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ+) in Nederland. 

U kunt uiteraard ook contact opnemen met Hester Morsdorf of Martin Jan Melinga, beiden ook lid van de directie van Vitaliteit Groep Nederland.Banner VGNL Eerste Kennis en opleidingsinstituut 002