Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS

Uw Vitaliteit Consultant: Martin Jan Melinga


   
Martin bij Notaris Stichting IGZ Plus 300x300
 

 Martin Jan Melinga 

Contact VE VGNL 4 bolletjes nieuw 002

M: 06 - 42 93 13 46  | E: 
m | www.vitaliteitgroep.nl 

Terug naar Vitaliteit Groep Den Bosch en Utrecht. 


logo linkedin     logo facebook     logo twitter      logo wordpressNLP Coach, Crisismanager en Vitaliteit Consultant

Martin heeft ruim 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven op het gebied van Marketing, Sales en ondernemingsadvies, waarvan 25 jaar als ondernemer (klik voor meer info op de LinkedIn button). Na zijn opleiding tot NLP Coach in de periode 2010-2014 is hij actief als NLP Coach. Hij staat samen met Hester Morsdorf aan de basis van de ontwikkeling van de Vitaliteitfactor en is opleider bij Vitaliteit Groep Nederland. 

Naast Vitaliteit Expert is hij de eerste Vitaliteit Consultant in Nederland gericht op de zakelijke markt en de collectieve Vitaliteitfactor, de VF Vitaliteit Analyse. De VF Vitaliteit Analyse is voor werkgevers (en werknemers) zowel non-profit instellingen, de overheid als ondernemingen en bedrijven. Hij is tevens lid van de directie van Vitaliteit Groep Nederland en verantwoordelijk voor commerciële zaken en de zakelijke markt.

Daarnaast is hij als voorzitter en oprichter verbonden aan stichting Orange Monday en stichting Integrale Gezondheidszorg Plus.


 
Advisering Consultants 007a
                                                                               


Vitaliteitfactor & VF Vitaliteit Analyse                               

Door persoonlijk omstandigheden (diagnose bipolaire stoornis in 2012) werd Martin Jan Melinga in de periode 2009-2012 geconfronteerd met het ziek zijn. Tegelijkertijd was het een nieuwe start gecreëerd door de oprichting van stichting Orange Monday. Ziek zijn heeft veel invloed op ons bestaan en wordt door veel factoren beïnvloed, vanuit onszelf maar vooral ook van buiten (relaties, werk, stigma et cetera). Het idee van de Vitaliteitfactor is geboren in 2012 en het uiteindelijke resultaat was gereed in 2016.

De Vitaliteitfactor is een universeel intake-instrument voor de zorgconsument, van jong tot oud, man of vrouw, werkend of niet-werkend. Als ondernemer is Martin Jan Melinga dit jaar 25 jaar actief. Hierdoor kwamen ook de toepassingsmogelijkheden voor werknemers (8 miljoen mensen) in loondienst, flex of zzp in beeld. De Vitaliteitfactor kan ook collectief worden toepast binnen organisaties, ondernemingen en de overheid. Martin is als ervaringsdeskundige (ziek zijn en bedrijfsleven als ondernemer) verantwoordelijk voor de VF Vitaliteit Analyse.

U kunt als werkgever een vrijblijvende afspraak maken met Martin Jan Melinga om Vitaliteit binnen uw organisatie te bespreken en te bezien of de VF Vitaliteit Analyse, op welke wijze dan ook, voor u een optie is.


 
Advisering Vitaliteit Consultant 009A 600p

 

Ben jij professional binnen gezondheidszorg of daarbuiten (IGZ+)

Nieuw in ons opleidingsprogramma is de ééndaagse Workshop voor ZZP-Partners, Vitaliteit Experts werken het liefst samen met zelfstandige professionals die voldoende kennis hebben van Integrale Gezondheidszorg en gecertificeerd zijn als ZZP-Partner. Meld u aan bij Mariska  of check de informatie.

Wil jij net als Martin Jan Melinga Vitaliteit Expert of Vitaliteit Consultant worden bij Vitaliteit Groep Nederland? Check één van de opleidingstrajecten in de rechterkolom (Opleidingen via Vitaliteit Groep NL)

Je kunt uiteraard ook contact opnemen met Hester Morsdorf of Martin Jan Melinga, directie Vitaliteit Groep Nederland.

 Aanbod opleidingen VGNL andere kijk op VF new2 def1


 

Aanvraag VitaliteitQuotiënt

20200202 Kolom Volg Opleiding Vrouw Boekenkast Vitalieit Groep