margriet van as 300x300
Margriet Pakvis

Contact

telefoon: 06 . 54 21 60 83
e-mail:
website: www.bab-instituut.nl

Social

Facebook | Twitter | LinkedIN | Wordpress
Margriet is ‘iemand van twaalf ambachten en dertien talenten”, zoals zij zichzelf omschrijft. Van coupeuse, secretaresse en magazijnmedewerker naar ervaringsdeskundig coach ASS, ADHD, ADD en bipolaire stoornis. Als coach onderzoekt zij met u de positieve eigenschappen van, en mogelijkheden voor, uw Buitengewoon Actief Brein (BAB) en begeleidt zij u naar verder herstel.

BAB Instituut
Binnen het BAB Instituut heeft Margriet een coördinerende en adviserende functie. Samen met partner en echtgenoot Peter J. Pakvis heeft zij de BAB-methode ontwikkeld. Vanuit het BAB Instituut worden (micro-)congressen, workshops en lezingen gegeven.

Logo BAB

Stichting Orange Monday Foundation
Daarnaast is Margriet ambassadeur en actief bestuurslid van stichting Orange Monday Foundation. als zodanig werkt zij met de Vitaliteitfactor en biedt zij haar diensten aan als Vitaliteit Expert.

WMO
Margriet heeft zich vijf jaar lang ingezet voor cliëntenrechten bij cliëntenraden van verschillende GGZ-instellingen en maakte deel uit van de Focusgroep GGZ, waarbij cliëntenorganisaties in gesprek gingen met de gemeente Den Haag over de nieuwe invulling van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO).

Schrijfster
Margriet is tevens een begenadigd schrijfster en heeft inmiddels twee bundels op haar naam staan:

                              Los uit het Hart (2014)                      Strandvogel loopt (2016)

                          margriet los uit het hart 2                 Margriet Strandvogel loopt

                                                         Klik op de afbeelding om te bestellen.