Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS

Jouw Vitaliteit Expert in Den Bosch en Utrecht: Hester Morsdorf


 

VGNL Hester Morsdorf profiel foto

Hester Morsdorf

Contact VE VGNL 4 bolletjes nieuw 002

M: 06 - 50 84 65 46  | E:  | www.vitaliteitgroep.nl 

Terug naar Vitaliteit Groep Utrecht of Den Bosch


logo linkedin     logo facebook     logo twitter      logo wordpressPsycholoog, gecertificeerd coach en (Master) Vitaliteit Expert

Hester is ontwikkelaar, opleider en supervisor (Master Vitaliteit Expert) bij Vitaliteit Groep Nederland. Hester is (mede-)ontwikkelaar van de Vitaliteitfactor en de opleidingen, o.a. tot Vitaliteit Expert. Tevens is zij directeur van Vitaliteit Groep Nederland.

Daarnaast is zij als secretaris/vicevoorzitter verbonden aan stichting Orange Monday en stichting Integrale Gezondheidszorg Plus.

Hester is ruim 20 jaar werkzaam geweest binnen verschillende instellingen in de geestelijke gezondheidszorg (kinder- en jeugd- en volwassenenpsychiatrie). Zij heeft veel ervaring in de psychodiagnostiek.logo HWM Coaching Olaf
                                                                                 Klik om naar de website te gaan.HWM Coaching & Advies                                                                

Sinds 2013 heeft Hester haar eigen praktijk HWM Coaching & Advies, van waaruit zij kinderen & ouders, leerkrachten en (jong-) volwassenen begeleidt bij alle voorkomende hulpvragen. 

Als coach werkt Hester vanuit de optiek dat coaching van een cliënt niet op zichzelf staat. Door de omgeving te betrekken bij het coaching traject wordt u ondersteund in uw veranderings-/ leerproces. Dit geldt zowel voor de volwassen als de jonge cliënt.

Hester biedt ondersteuning en begeleidt naar de gewenste verandering en verbetering. Tijdens dit coaching proces kijkt zij samen met u naar hoe dit in het hier en nu kan worden bereikt. Zij geeft een ‘duwtje’ in de rug en loopt naast u gedurende het veranderingsproces.Banner VF locaties basis 009


Vitaliteit Groep Nederland

Hester is naast Master Vitaliteit Expert tevens directeur van Vitaliteit Groep Nederland. In deze functie is zij verantwoordelijk voor de opleidingen van de (zelfstandige) professionals binnen Integrale Gezondheidszorg Plus. Tijdens en na de opleiding begeleidt zij de Vitaliteit Experts bij hun werkzaamheden.

Zij heeft de Vitaliteitfactoren (mede) ontwikkeld, met als resultaat dat een Vitaliteitfactor beschikbaar is voor alle leeftijden:

Ga naar één van onderstaande pagina's om meer te lezen over de Vitaliteitfactor Junior, Adult en Senior:

Vitaliteitfactor Junior | 8 tot 18 jaar

Vitaliteitfactor Adult  | 18 tot 65 jaar


Hester is ook betrokken bij de werving van zelfstandige professionals voor de Workshop ZZP-Partner en voor de opleidingen van Vitaliteit Groep Nederland. Zij verzorgt, samen met collega Martin Jan Melinga, alle opleidingen en workshops.
 Wil jij net als Hester Vitaliteit Expert of Master Vitaliteit Expert worden bij Vitaliteit Groep Nederland? Check één van de opleidingstrajecten in de rechterkolom (Carrière via Vitaliteit Groep NL) of lees ons Visie- en Beleidsplan online via de site van Vitaliteit Groep Nederland, het eerste kennis- en opleidingsinstituut binnen Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ+) in Nederland. 

Je kunt ook contact opnemen met Hester Morsdorf of Martin Jan Melinga, directie Vitaliteit Groep Nederland.Aanbod opleidingen VGNL andere kijk op VF new2 def1 

Aanvraag VitaliteitQuotiënt

20200202 Kolom Volg Opleiding Vrouw Boekenkast Vitalieit Groep