Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS
maandag 06 november 2017
Vitaliteit Groep Nederland heeft zich toegelegd op de advisering van organisaties, bedrijven en ondernemingen wat betreft ziekteverzuim in relatie tot de vitaliteit van uw medewerkers. Vanuit de Vitaliteitfactor is hiervoor de Vitaliteit Analyse ontwikkeld voor de zakelijke markt.Artikel Vitaliteit Analsye Over ons basisOnze Vitaliteit Consulant maakt graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken. Klik voor meer informatie.

A Button Lees meer VGNL Blauw
maandag 06 november 2017
Steeds meer organisaties en ondernemingen zien het belang van Vitaliteit op het werk. De Vitaliteit Groep heeft diverse mogelijkheden en programma's om met u en uw medewerkers aan de slag te gaan. Dit kan individueel, in groepen, per afdeling of de gehele organisatie.

Vitaliteit is meer dan sporten of bewegen. De Vitaliteit van uw medewerkers kunt u het best bepalen door middel van de Vitaliteitfactor. De nieuwe norm.
 


Sportschool 002


 
Lees meer over de begeleiding die wij uw organisatie kunnen bieden met als resultaat een vitale organisatie met minder ziekteverzuim en meer werkplezier.

A Button Lees meer VGNL Blauw
Homepage-foto-Vitaliteit-Analyse-002A.png
 VIND UW VITALITEIT EXPERT OF
UW VITALITEIT CONSULTAN
T:
  


 

Vitaliteit Experts Den Bosch

Vitaliteit Experts Den Haag

Vitaliteit Experts ZwolleSamenwerking binnen IGZ Vitaliteit Expert en Consultant 001 VC

De basis-opleiding Vitaliteit Expert of Vitaliteit Consultant start weer in september 2017,
klik voor meer informatie.
 


Button IGZ blauw groen VGNL sites 002

maandag 06 november 2017
Vitaliteit Groep Nederland leidt (zelfstandige) professionals op tot Vitaliteit Expert of Vitaliteit Consultant. Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ+ ) is de toekomst wanneer het op de juiste manier wordt toegepast. Werken met de Vitaliteitfactor is daarbij een must.Advisering Consultants 003De Vitaliteit Groep biedt dan ook naast opleiding begeleiding bij de implementatie van IGZ+ binnen uw praktijk, organisatie of onderneming. Wil u meer informatie, klik dan op de lees meer knop.

A Button Lees meer VGNL Blauw
maandag 06 november 2017
Het advies van Vitaliteit Groep Nederland is altijd maatwerk en toegespitst op de betrokken organisatie of onderneming. Of het nu om 10 medewerkers gaat of om 1.000, de Vitaliteit Analyse kan bij elke organisatie worden toegepast. Per indviduele medewerker of collectief.Artikel VGNL Opleiding 001Binnen overheid, gezondheidszorg, politie of bedrijfsleven, de Vitaliteitfactor is een universeel instrument waarbij zowel de werkgever als de werknemer voordeel heeft. Meer weten? 
Ga naar de pagina Advies of Begeleiding en maak een kennismakingsafspraak met één van onze Vitaliteit Consultants.

A Button Lees meer VGNL Blauw