Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS
dinsdag 21 maart 2017

Het voorjaar geeft veel mensen meer vitaliteit dan normaal. Hoe komt dat en vooral, hoe houden wij dat vast. De Vitaliteitfactor is het instrument om te checken hoe jouw Vitaliteit er voorstaat en hoe je die kan verbeteren. De Vitaliteit Expert staat voor u klaar. Ook u kunt Vitaliteit Expert worden!

Bent u (zelfstandig) hulp- of dienstverlener en een staat integrale aanpak van Gezondheidszorg hoog op uw agenda, net als samenwerken met andere (zelfstandige) professionals, maar komt het er niet van? Word Vitaliteit Expert!

Kom naar één van de bijeenkomsten en leer waarom, hoe en met wie samenwerken voor u logisch is! Uw zorg, onze zorg!

Hoe woon ik een bijeenkomst bij:
Lees en verder op deze site en stuur een mail (bij voorkeur met uw CV) naar  

Geeft u voorkeur aan bellen, bel Martin Jan Melinga dan via 06-42 93 13 46. U krijgt daarna een uitnodiging voor de bijeenkomst. Veel leesplezier op deze site, het roer moet om!

maandag 22 augustus 2016
Huisartsenposten kunnen de stijgende zorgvraag heel slecht aan. Zeker in de avond-, nacht- en weekenduren zijn huisartsen steeds slechter bereikbaar. 

Dat blijkt uit een jaarlijkse inventarisatie van de huisartsenposten zelf.
Check-Je-Vitaliteit---Vitaliteit-Expert---Homepage-Vitaliteit-Expert-001--10-korting.png
maandag 15 augustus 2016
Wilt u werken aan een vitaler Nederland? Bent u (zelfstandig) professional en werkzaam als Coach, Trainer en/of Consultant, voor particulieren of in het bedrijfsleven (of zou u dat graag willen) of één van de andere beroepen uit onderstaand overzicht? Dan is de nieuwe samenwerkingsformule van de Vitaliteit Groep een uitgelezen kans voor u. De opleiding tot Vitaliteit Expert biedt deze mogelijkheden:
vrijdag 19 augustus 2016
Jonge mannen die binnen het gezin de voornaamste kostwinner zijn, zijn minder gelukkig dan mannen die minder financiële verantwoordelijkheid dragen.

Wetenschappers van de Universiteit van Connecticut onderzochten de gegevens, die vijftien jaar werden bijgehouden, van ruim 3.000 getrouwde Amerikaanse mannen en vrouwen tussen 18 en 32 jaar oud. Daarbij werd gekeken naar het aandeel in het gezinsinkomen en de geestelijke gezondheid.
woensdag 17 augustus 2016
GGD komt met een nieuwe aanpak waarbij ouders van leerlingen op gesprek moeten komen. 

Dat schrijft het AD. Uit onderzoek van GGD West-Brabant blijkt dat 12 procent van de leerlingen op zeven vmbo-scholen zich minimaal vier keer in de drie maanden ziek meldde of meer dan zeven schooldagen achtereen afwezig was. De GGD stelt dat dit een landelijk probleem is.