Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS
Als ouder wilt en doet u wat u in het belang van uw kind(eren) vindt. Ondanks uw goede zorgen kunnen vragen of problemen ontstaan, die te maken hebben met het gedrag van uw kind(eren) of zijn/haar ontwikkeling, zowel in het algemeen als bijvoorbeeld op school.

Met name jonge kinderen hebben soms nog onvoldoende mogelijkheden zich in taal uit te drukken, om bijvoorbeeld hun emoties/gevoelens onder woorden te brengen. Wanneer een kind zorgen heeft of, om wat voor reden dan ook, niet lekker in zijn/haar vel zit, komt dit tot uiting in het gedrag dat een kind laat zien. Dit gedrag kan voor u als ouder of voor leerkrachten lastig of ongewenst zijn.


Jongen gespest - Vitaliteitfactor Junior

Kinderen waarvan een broertje, zusje of één van de ouders te maken heeft met mentale klachten of kinderen waarvan de ouders gaan scheiden of gescheiden zijn, kunnen tussen de wal en het schip raken. 

Zij begrijpen niet wat er aan de hand is en weten niet goed om te gaan met de situatie. Dit kan leiden tot teruggetrokken, dwars of zelfs agressief gedrag en teruglopende schoolresultaten. Kinderen met een mentale en/of fysieke ontwikkelingsachterstand en/of beperking kunnen te maken hebben met hun eigen problematiek.

Onze Vitaliteit Experts, zoals orthopedagogen, (kinder-)coaches, logopedisten e.d. kunnen u en uw kinderen bij de meest voorkomende klachten begeleiden. Zij zijn hier specifiek voor opgeleid.


Zorgconsument familie in 004 def


Introductie Vitaliteitfactor Junior

De huidige Vitaliteitfactor is bedoeld voor mensen tussen 18 en 65 jaar. Vanaf najaar 2017 is de Vitaliteitfactor Junior beschikbaar voor (school-) kinderen van 8 tot 12 jaar, (schoolgaande) jeugd en jongvolwassenen van 13 tot 18 jaar. Om een idee te krijgen van de Junior Vitaliteitfactor adviseren wij u eerst uw eigen vitaliteit te controlen.

Doe daarom eerst de kosteloze IGZ+ Vitaliteit TEST voor volwassenen. Als de uitslag van de test oranje of rood is, is het zinnig om een afspraak te maken met één van onze Vitaliteit Experts. Vraag hier uw Vitaliteitfactor aan (digitale vragenlijst + gesprek met Vitaliteit Expert).

Wilt u ook het beste voor uw kind(eren)? Voor meer informatie of vrijblijvend contact kunt u ons telefonisch of via e-mail benaderen.


A Button Doe de IGZ TEST basis 150p MET TEKST 002


Kijk voor informatie over de Vitaliteitfactor en Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ+) op onze voorlichtingssite: www.checkjevitaliteit.nl Banner Vacature Opleidingen Vitaliteit Groep Nederland def 007

Bent u professional en werkt u regelmatig met kinderen en jongeren van 8-18 jaar? Word dan Vitaliteit Expert en ga werken met de Vitaliteit Junior. Klik op onderstaande banner voor de opleidingsmogelijkheden binnen Vitaliteit Groep Nederland.