Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS
Uw moeder wordt steeds vergeetachtiger. Uw vader maakt de laatste tijd een sombere indruk. Zomaar twee voorbeelden van zorgen die u kunt hebben met betrekking tot uw ouders of grootouders.

In onze participatiemaatschappij wordt verwacht dat u in eerste instantie zelf voor uw ouder(s) zorgt. In de praktijk blijkt dit gemakkelijker gezegd dan gedaan. U hebt een baan, een gezin en komt al tijd te kort. Daarnaast is niet zomaar duidelijk waar de (zorg-)behoefte van uw ouder(s) ligt.

Vitaliteitfactor - Het beste voor uw ouders2

Ouderen kunnen zich nutteloos, eenzaam en machteloos voelen. Hierdoor kunnen zij zich terugtrekken uit het sociale leven en steeds minder contact hebben met hun omgeving. Het gevolg hiervan is dat de gevoelens van nutteloosheid en eenzaamheid toenemen en zelfs kunnen resulteren in depressieve klachten. Het monitoren van de kwaliteit van leven is juist bij ouderen belangrijk.

Onze Vitaliteit Experts hebben voor ouderen een breed aanbod aan begeleiding naar een plezierig en gelijkwaardig bestaan op het gebied van psychische en lichamelijke gezondheid, maar ook bij het verbeteren van de omgevingsfactoren.

20160818 Vitaliteitfactor - Vitaliteitfactor -logo-Vitaliteit Expert
klik op de afbeelding om meer te weten te komen over onze Vitaliteit Experts


Introductie Vitaliteitfactor Senior

Naast de Vitaliteitfactor voor mensen tussen 18 en 65 jaar is de Vitaliteitfactor Senior beschikbaar voor (gepensioneerde) 65-plussers. U wilt als 65-plusser toch ook het beste voor uzelf? Om een idee te krijgen van de Vitaliteitfactor Senior adviseren wij u eerst de GRATIS CHECK JE VITALITEIT TEST voor volwassenen te doen. 

Als de uitslag van de test oranje of rood is, is het zinnig om een afspraak te maken met één van onze Vitaliteit Experts.

Bent u nog aan het werk (vrijwilliger - ondernemer of in loondienst), dan kunt u de Vitaliteitfactor 18-65 invullen en uw Vitaliteit(factor) laten berekenen. 
Vraag hier uw Vitaliteitfactor aan (digitale vragenlijst + gesprek met een Vitaliteit Expert + rapportage inclusief advies).

Wilt u ook het beste voor uw ouders? Voor meer informatie of vrijblijvend contact kunt u ons telefonisch of via e-mail benaderen.
VITALITEITFACTOR | SENIOR 65+