Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS
dinsdag 22 november 2016

Het nieuwe jaar 2017 kunt ook niet wachten?Wij ook niet. Wanneer u op 16 december 2016 (3 dagen) start met de opleiding kunt u al in januari 2017 aan de slag als Vitaliteit Expert.

Bent u (zelfstandig) hulp- of dienstverlener en is samenwerken met andere (zelfstandige) professionals logisch, maar komt het er niet van?

Kom naar één van de bijeenkomsten en leer waarom, hoe en met wie samenwerken voor u logisch is! Uw zorg, onze zorg!

Data bijeenkomsten:
Dinsdag  6 december  BILTHOVEN - 10 uur
Dinsdag 13 december BILTHOVEN - 10 uur
Dinsdag 20 december BILTHOVEN - 10 uur


Dinsdag   3 januari 2017 | van 10 -12 uur
Dinsdag 10 januari 2017 | van 10 -12 uur

maandag 10 oktober 2016
Ruim de helft van de 18- tot 75-jarigen die in de geestelijke gezondheidszorg (ggz) worden behandeld, heeft werk. Onder alle mensen in die leeftijdsgroep is dat percentage 63 procent. 

Vrouwen met een ggz-behandeling hebben relatief vaker werk dan mannen die behandeld worden, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) maandag.Ontvangers van eerstelijns geestelijke gezondheidszorg (lichte of matige klachten) hebben relatief vaker werk dan mensen die tweedelijns geestelijke gezondheidszorg (zware of complexe problematiek) kregen.
maandag 22 augustus 2016
Huisartsenposten kunnen de stijgende zorgvraag heel slecht aan. Zeker in de avond-, nacht- en weekenduren zijn huisartsen steeds slechter bereikbaar. 

Dat blijkt uit een jaarlijkse inventarisatie van de huisartsenposten zelf.
Hapy-New-Year-2017-Oranje-versie-007A.png
maandag 15 augustus 2016
Wilt u werken aan een vitaler Nederland? Bent u (zelfstandig) professional en werkzaam als Coach, Trainer en/of Consultant, voor particulieren of in het bedrijfsleven (of zou u dat graag willen) of één van de andere beroepen uit onderstaand overzicht? Dan is de nieuwe samenwerkingsformule van de Vitaliteit Groep een uitgelezen kans voor u. De opleiding tot Vitaliteit Expert biedt deze mogelijkheden:
zaterdag 20 augustus 2016
Mensen kunnen het werken na een vakantie het beste geleidelijk aan weer hervatten, om ervoor te zorgen dat de omschakeling na een vrije periode beheersbaar wordt. De scholen in Midden-Nederland beginnen maandag weer na de zomervakantie.

"Je kunt proberen om te zorgen dat het beheersbaar wordt, dat je niet een overweldigend gevoel hebt", vertelt hoogleraar emoties en welbevinden Ad Vingerhoets aan NU.nl.
vrijdag 19 augustus 2016
Jonge mannen die binnen het gezin de voornaamste kostwinner zijn, zijn minder gelukkig dan mannen die minder financiële verantwoordelijkheid dragen.

Wetenschappers van de Universiteit van Connecticut onderzochten de gegevens, die vijftien jaar werden bijgehouden, van ruim 3.000 getrouwde Amerikaanse mannen en vrouwen tussen 18 en 32 jaar oud. Daarbij werd gekeken naar het aandeel in het gezinsinkomen en de geestelijke gezondheid.
woensdag 17 augustus 2016
GGD komt met een nieuwe aanpak waarbij ouders van leerlingen op gesprek moeten komen. 

Dat schrijft het AD. Uit onderzoek van GGD West-Brabant blijkt dat 12 procent van de leerlingen op zeven vmbo-scholen zich minimaal vier keer in de drie maanden ziek meldde of meer dan zeven schooldagen achtereen afwezig was. De GGD stelt dat dit een landelijk probleem is.